- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Nagyobb idejű belengés nincs, azt kimértem volna. Túlterhelés szintén kizárt (ettől még lehet persze zaj), hisz 120 Wattos a noti táp. Ez nem tud felborulni az ágak nem egyenletes terhelése miatt, mert csak 12 Voltot állít elő.
A második a PICO 90 Watt, ezt nem tudom hogy működik. Az egyetlen, hogy a pici 4 darab (valoszinű puffer) 1000 uF-os kondikat kiszedtem megvizsgálni, jók-e. Bár ha az rossz lenne, frekvenciát kellett volna mérnem a kimeneten.Még arra tippelek, hogy a gép nem földelt (gyárilag is egy notihoz lehetne hasonlítani, csak a külső tápja földelt), hogy az ADSL telefonvonal akár a routeren keresztül is zajt visz a rendszerbe, és azzal nem tud mit kezdeni.
(Bár a HDD nincs összeföldelve mással, ami tudom nem javasolt, de így legalább a nullához képesti feszültségei jók lesznek.) Persze ez mind csak feltételezés részemről.Megpróbálom valakihez elvinni hosszabb távra, mert eddig úgy két nap alatt egyszer "állított elő" jó egy tucat gyenge szektort.
A lényeg, hogy korábban észrevettem, mikor az olvashatatlan fájlokat piszkáltam, akkor szaporodtak ezek a szektorok.
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest