Hirdetés
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Packersbay
tag
Sziasztok!
Adott egy egy Samsung HM500JI típusú 500GB-os laptop winchester. Aminek a kondíciója 98%-on állt mielőtt tönkrement a laptopban a videokártya. Ezután 2 hónapot állt a szekrényben mielőtt el tudtam vinni itt egy szakihoz aki megcsinálta a vidi kártyát. Otthon kapcsolom be és nagyon lassan akar betölteni a windows. Kiszedtem beraktam 1 külső házba és hozzádugtam az asztali géphez. Ott a kondíció már csak 55%-os volt és jó pár gyenge szektort volt található a lemezen. Ezután lementettem mindent róla és elindítottam a lemez felület újrainicializálását ez szépen is haladt egészen ha jól emlékszem 90,84%ig ahol megállt és hiába vártam fél napot nem történt semmi,nem haladt tovább így leállítottam. Ezután beraktam a laptopba föltelepítettem rá a win 7-et,particionáltam és megnéztem ezután a kondíciót ami 100%-ot jelzett. Itt még örültem. Viszont rá kb 1 hétre nézek 1 filmet és megakad a lejátszás megfagy a windows is,csak bekapcs gombbal tudtam újraindítani. Újraindítás után viszont 52%-ra csökkent a kondíció és 84 gyenge szektort jelez. Az lenne a kérdésem,hogy e miatt lehetséges lenne már a lemez cseréje?? vagy ha nem akkor mit tehetnék??
Új hozzászólás Aktív témák
- Zyxel NAS326
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Horgász topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest