Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
-
TTTotya
senior tag
na a sok maki majd nyomatja az antutu betát, mer' az felturbózza a telóját
-
Vartanus
őstag
És ha van aki megteheti hogy csúcs telója legyen mert, profi programozoként havi egy milkát kap a microsofttól akkor ez miért gond neked?
Másrészt aki üzletileg használja a telót(jópár exchange fiók, jópár abalakos böngésző,nagy fájlokkal dolgozó Acces,Photoshop az nem szerte hajat tépni az elfogyó ram miatt.
Másrészről sok extrát tud adni egy csucs mobil,pl jó rajta játszani, filmezni,minőségi a kamera és 2-3évig elég erő lesz benne, hogy ne feltétlen kelljen cserélni.
Ezért érheti meg szvsz a Mate 8 is -
Kasya
nagyúr
válasz
dilajoska1 #43 üzenetére
Ennyire pontatlan az Antutu jelenleg
-
dilajoska1
őstag
Kipróbáltam én is az új antutut. Nekem 49.000-t dobott Sony Z1-re. Viszont 3d tesztnél nagyon alacsony pontot 4000-et kaptam. Ennyire gyenge lenne már ez az Adreno 330 ezekhez a Gpu-khoz képest?
-
DrDreams
tag
De bírlak benneteket, mert szerintem egy átlag felhasználónak bőven elég egy jó középkategóriás teló, mint pl a Huawei P8 lite. Annál minek jobb? Én ha cserélek biztos hogy arra fogok. Vegyék a gazdag csávók a felsökategóriás mobilt, aztán lehet villogni az AnTuTu pontszámmal. A kérdés hogy kinek és mi értelme...
-
DrDreams
tag
válasz
Dwayne Hicks #7 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Crafter32 #34 üzenetére
A "B" -brandes chinafonomban meg FTP -n 10MB/s fölött tud valós adatírást az AC -s Wifi. Ez engem jobban érdekel, mint az Antutu. Vszínűleg azért, mert gyakrabban mozgatok adatot, mint amennyit játszom. Biztos egyedül vagyok ezzel, mert nem szoktam látni a tesztekben valós adatírási értékeket.
-
Crafter32
őstag
Ezek a pontszámok érdekli egyáltalán a telefon tulajok többségét? Biztos van olyan is aki megméri telefont mielőtt lefekszik, de azért remélem a többség nem ilyen.
-
Grodd
tag
válasz
Sebestyen01 #30 üzenetére
Benchmarkokban mért nyers erejét sose vitatta senki, csak a melegedési/throttling problémák okoztak gondot. De folyadékhűtéssel megdobva a nap végére ez is megoldódott
-
Blyan
félisten
válasz
Sebestyen01 #30 üzenetére
Pl, hogy a legnépszerűbb SoC idén, ergo valszeg erre kezdenek el fejlesztenni főleg.
-
Kasya
nagyúr
Blyan-t erositve, illetva aki itt is tesztelt:
Beta 3 alatt:
Samsung S5 - Snapi 801 - 50.000
Samsung S6 - Exynos 7420 - 61-77.000
Oneplus2 - Snapi 810 - 96.000 - ez Beta5 alatt mert eredmeny
Mate8 - Kirin 950 - 92.000 -
pohár
félisten
-
Blyan
félisten
Az S6 meg 65 és 71K között csinál a jelenlegi antutuban, a bétában meg alig több, mint 78K
Következetlen a mérés, mondjuk látszik a grafikus teszt alatt, mert FHDban fut az S6-on és úgy szaggatott, mint az állat.
Mondjuk nyilván ezért béta. Szóval lehet fenntartással kell kezelni az eredményeket, a Kirinét is.
-
Grodd
tag
Nem is kell új telefont venni állandóan, elég a benchmarkot frissíteni rendszeresen
-
szaszyka
senior tag
Na akkor Gusztiéknak, és vérpistikééknek lesz mire rajoskodni, illetve cserénél lesz mivel beárazni ezt a telót
-
Vartanus
őstag
válasz
Sebestyen01 #11 üzenetére
Gyorsan átnéztem egy két tesztet és ez Kirin 950 IGP erősebb lesz igy is a Sanpi 808 418-as Adrenojától, kb a Snapi 805 Adreno 420 szintjét hozza amik QHD estén is vígan viszik a marha hardverigényes Real Racing 3-t is,tehát a Mate 8 FHD bármilyen játékot röhögve elvisz majd max grafikán úgy hogy a hardcore mobil gmarekenek sem lesz okuk panaszra. Igaz nem lesz olyan szép a játék FHD-n, mint QHD-n, de aki egy pörgős akciójáték közben 6"-on észreveszi a különbséget a 367ppi és a 493ppi közt annak gratulálok.Én pl RR3 játék közben a 267ppis kijelzőmön se látok egy pixelt sem.
DE tény ha már csúcs illett volna oda a minimum MP8.
-
Sebestyen01
őstag
Ha valamit csucsnak hívunk én joggal várom el meg te is hogy az minden téren az legyen! Minden telojuknal az igp a lutri minden modellnél! Én nem játszok de szintetikus szarokat se futtatok de a penzemert szeretem azt kapni aminek hívják csúcsot, ez így osztover megoldas megint!
A fogyasztásra levetitve pedig van telep ami szívja a konkurensek e nem lesz ekkora az tuti, így ez megint valahol egy kihagyott ziccer! -
Vartanus
őstag
válasz
Sebestyen01 #9 üzenetére
Azért FHD-ra bőveb elég az a 900Mhz-es MP4. Az viszont igaz, hogy ha olyan nagyon csúcs SoC-nak tervezte a Huawei/HiSilicon illett volna bele a minimum MP6, de inkább MP8 hogy legyen tartalék a jövőre nézve is. Ha jön mondjuk a Helio X20 MP8-al meg főleg az Exynos 8890 MP12-vel megint IGP-ben lesz nagy a lemaradás. Olyan kíváncsi lennék, hogy ennyivel drágább az MP8 licrnc, mint az MP4 licenc, vagy szimplán maguk alatt vágva a fát a konkurenesek elé gördítik a vörördszőnyeget, hogy könnyű legyen grafikában ismét tulszárnyalni őket.
Az tény ugyanakkkor hogy ma a FHD-s kütyük nagy részét T760@700Mhz MP2, T720@600Mhz MP3, Adreno 405@500Mhz hajtja ezekhez képest a T880@900MHz MP4 legalább 70%-al lesz erősebb, de könnyen lehet rájukdupláz, és így sok fogyasztást spórol a Huawei, mert azért egy MP12-es 900Mhz-es IGP szerintem igen vigan zabálná a telepet. -
Sebestyen01
őstag
Szokás szerint az igp lutri lett... Miért kell ezen spórolni!
-
rodrigez
senior tag
Erről ennyit. Eredményeket azonos szoftver alatt kell mérni, szóval ez a táblázat azért beárazza az új Kirin-t. Az Antutu 4-es és 5-ös verziója között is volt egy nagy pontbeli ugrás ugyanazon készülék alatt. Itt úgy szintén. Nincs ezzel gond, máshogy mér. De ebből is látszik, hogy az a "tetemes" előny inkább csak 10% lehet az Exynos 7420-hoz képest. Sőt mivel utóbbi QHD-s kijelzőt hajt meg az S6/Note5-ben, tán még annyi sincs. Ettől még persze erős meg minden, csak messze nem annyira.
-
Blyan
félisten
-
törölt tag
Pár hétig rekord lesz aztán jön a...
-
Blyan
félisten
Nem mintha számítana, de milyen antutu ez, ahol a HTC M9 is majdnem 80K pontot ad ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remekel a Kirin 950 a teljesítménytesztekben: a friss HiSilicon rendszerchippel felszerelt Huawei Mate 8 immáron hivatalosan is AnTuTu rekordot döntött.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest