- Fapados gaming monitorokat újít be az LG
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Leégett egy leégés ellen tervezett ROG Equalizer
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
DSzasza
csendes tag
Van valakinek információja, hogy Magyarországon hol, vagy mikortól lesznek kaphatók a Samsung Spinpoint mp4 vinyók?
-
Chrys_
addikt
Lehet már Spinpoint MP4-t venni? Nem találtam eddig sehol, csak a marketingszöveget minden oldalon...
-
Arni90
tag
Beadja az biztos.
-
8nemesis8
veterán
Jóféle kis rack.
-
ati2
őstag
-
^Clown
addikt
Spinpoint MP4-ről kéne egy teszt, tetszetős darabnak tűnik.
-
Eddie141
senior tag
-
Devid_81
félisten
Remélem a Samu kicsit összeszedi magát végre 2.5" fronton

-
benedekco
addikt
nem, még nem hallottam, mert itt az msi alaplapomon van ugyan egy 4 centis, meg az msi geforce2 titanium videókártyán is, mindkettő hát minimum 5 éves, de ezek a leghalkabb ventik a gépben... én nem hallom őket.
ja meg van egy asus eeebox b202-m, abban is 4000 körül forog a venti, és annak sincsen semmi hangja.
szóval nem tudom, miért hiszi azt mindenki, hogy kis venti = hangos venti, vagy nagy fordulat = hangos... ez nem feltétlenül van így. de amint mengjelenik egy ilyen hír, azonnal megjelennek a fikázó okosok, annélkül, hogy lenne nekik ilyen, hallottak volna ilyet, de máris leszarozzuk láttatlanba...Arról mi nem tehetünk, hogy süket vagy. Tény, hogy a 4000-et pörgő ventik zajosak. Legyen az bármekkora is és bármilyen klassz házba legyen bepakolva. Ha ezt valaki nem hallja, annak örüljön. Engem per pill egy laptop wincsi zaja is irritál, lehet el is adom a fenébe azt veszek helyette valami másikat.
-
MuFFo
tag
Ilyen rackfiók jó lenne, csak pölö 3-4 bay-el és 10k alatt. Álom...
-
lorenzen
aktív tag
Nekem egy chipset hűtő megy ekkora fordulatszámmal.
Nem azt mondom, hogy nem hallom, de sokkal halkabb mint egy NV8600GTS gyári hűtése.
A (szél)zaj jelentős része a ventilátorlapátok külső szélénél keletkezik. De nem a fordulatszám a döntő tényező, hanem a kerületi sebesség. -
Male
nagyúr
-
Ste
addikt
Fel kellene újítani a régi Neoton Família 220 felett című számát 4000-es rpm felett-re

-
danati
senior tag
nem, még nem hallottam, mert itt az msi alaplapomon van ugyan egy 4 centis, meg az msi geforce2 titanium videókártyán is, mindkettő hát minimum 5 éves, de ezek a leghalkabb ventik a gépben... én nem hallom őket.
ja meg van egy asus eeebox b202-m, abban is 4000 körül forog a venti, és annak sincsen semmi hangja.
szóval nem tudom, miért hiszi azt mindenki, hogy kis venti = hangos venti, vagy nagy fordulat = hangos... ez nem feltétlenül van így. de amint mengjelenik egy ilyen hír, azonnal megjelennek a fikázó okosok, annélkül, hogy lenne nekik ilyen, hallottak volna ilyet, de máris leszarozzuk láttatlanba...Én egyáltalán nem fikáztam, csak leírtam a véleményem. Azért az ne mondja senki hogy egy 4cm-es 4000RMP-es venti ugyan olyan halk mint mondjuk egy 12cm-es 800RPM-es.
-
Zotya84
őstag
-
Male
nagyúr
Majd lesz 6000rpm-es verzió is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy zseniális tervezés azt a fémlapot a rács mögé tenni... ha becsukod le is zárja szinte teljesen...
(Nekem Raidsonicban van majdnem ugyan ilyen, ott volt annyi eszük, hogy a fémet is kivagdosták a rácsnak megfelelően) -
Raymond
titán
szóval nem tudom, miért hiszi azt mindenki, hogy kis venti = hangos venti, vagy nagy fordulat = hangos... ez nem feltétlenül van így. de amint mengjelenik egy ilyen hír, azonnal megjelennek a fikázó okosok, annélkül, hogy lenne nekik ilyen, hallottak volna ilyet, de máris leszarozzuk láttatlanba...Nem egeszen a meretrol van itt szo. Inkabb a 4000 fordulaton.
-
bsh
addikt
szóval nem tudom, miért hiszi azt mindenki, hogy kis venti = hangos venti, vagy nagy fordulat = hangos... ez nem feltétlenül van így. de amint mengjelenik egy ilyen hír, azonnal megjelennek a fikázó okosok, annélkül, hogy lenne nekik ilyen, hallottak volna ilyet, de máris leszarozzuk láttatlanba... -
danati
senior tag
-
bsh
addikt
-
danati
senior tag
Nem néz ki rosszul a rack, de a 4000RPM-es venti baromi hangos lesz.
-
Sicilian
addikt
Logitec LHR-IS01 ez szerintem is hasznos, jól jönne 1 darab

-
Enton
addikt
A tegnapi BR 100GB-os lemez hír kapcsán merültek fel a használhatóbb winyórack-ek, na ez szerintem pont olyan.

-
aram01
nagyúr
zsír az a rack

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- V.Milán: Adózás a használtcikkek értékesítése után (egyszerűen)
- Fapados gaming monitorokat újít be az LG
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Gurulunk, WAZE?!
- Robotporszívók
- Gothic Remake - Fókuszban a harcrendszer
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB CM Masterbox MB520 Corsair 650W
- Playstation // Nintendo // Xbox Okosítás és Szerviz - Újdonság: TMR/Hall joystick beépítés
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)