Hirdetés
- Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- Teljesen ellehetetlenítené a Huawei működését az USA
- Passzív Radeon RX 5700 XT a Sapphire fémjelzésével
- Szögletes iMac, kockaházas Mac Pro és olcsóbb monitor is érkezhet az Apple-től
- Több célpiacon is leáll az Optane termékek forgalmazásával az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- [Re:] Megosztható játékélménnyel bővül idén a Stadia
- Milyen videókártyát?
- Táp ventilátor csere
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- [Re:] Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- [Re:] Teljesen ellehetetlenítené a Huawei működését az USA
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Cyberpunk 2077 vélemény (és nem csak a játékról)
- [Re:] Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Hozzászólok Aktív témák
-
Bandit79
aktív tag
Ja hogy egy 4- 5 éve ismert játékra nem jó szoftverrel jönnek ki. A szokásos gyorsan legyen meg, azt majd a júzerek integetnek hogy valami nem jó..🙂
-
Arról nincs információ, hogy a Radeon Anti Lag és a Radeon Image Sharpening mikor lesz elérhető Vega kártyákon?
Múlt héten nagyban letöltöttem hozzá a legújabb drivert, hogy mondom kipróbálom, erre szomorúan konstatáltam, hogy nincs ott az opció a driverben. Aztán látom neten fórumban, hogy Vegára még nincs kész. Pedig milyen nagy felhajtást csináltak körülötte a bemutatón is, de az RDNA tulajokon kívül még senkinek nincs.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\ XMG Core 15 \\ Playstation 4 Slim \\ DJI Mavic Mini Fly More Combo \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Uplay/: Hopkins955
-
hajbel
addikt
Van egyáltalán arról hivatalos info, hogy jönni fog? Én már kipróbáltam ReShade segítségével. Mondjuk jó lenne ha nem kéne minden egyes játékra külön-külön feltenni.
The Verge professional PC building guide: "You'll need a Swiss Army knife that hopefully has a phillips head screwdriver."
-
-
válasz
micafighter #9 üzenetére
Így van, jó hát én itt a Gaming - Global Graphicsnál kerestem ez alapján, de ott nem jelent meg, viszont a Global Wattmanban még nem nyúlkáltam eddig, az nincs nálam még elfogadva úgymond. De hazaérek már kipróbálom akkor tényleg, mert a Chillt is ki akarom próbálni, hogy Freesync tartományban maradjak.
(#8) Duck663 Lehet szavazni, fantasztikus,, hát akkor az első kettő kapásból pipa és elküld.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\ XMG Core 15 \\ Playstation 4 Slim \\ DJI Mavic Mini Fly More Combo \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Uplay/: Hopkins955
-
csonor
tag
azért elég komoly, hogy a hd7000es szériára is kiadják ezeket...
legalább friss marad driver szinten a hd7790em[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A 19.7.4-es szoftvercsomag javítja a Grand Theft Auto V, Radeon RX 5700-es VGA-kon előforduló stabilitási problémáját.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- FIFA 21
- Milyen monitort vegyek?
- [Re:] Apple iPhone 12 Pro Max - génkezelt alma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Megosztható játékélménnyel bővül idén a Stadia
- Milyen videókártyát?
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- Táp ventilátor csere
- További aktív témák...
- HP 8440p - i5 - 4GB RAM - 1600X900 HD+ 14"
- Dell Latitude 5300 2in1*i5 8365U/16GB/512GB/WWAN*Complete Care (törés, leöntés, leejtés) 2023.2.3-ig
- XIAOMI - MIA2/64GB/FEKETE - Tökéletes állapot
- [01.18]Kábelek, Átalakítók, Router, Matricák, Monitor 100ft-tól!
- Spot Trace GPS adatgyűjtő Járműkövetés, Poggyász nyomkövetőrendszer [új bontatlan]
Állásajánlatok
Cég: Intland Software
Város: Budapest
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest