Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Cifu

  nagyúr

  válasz Plasticbomb #48 üzenetére

  Második, Marketing. Még mind a mai napig az emberek igen nagy százalékának csak annyi van meg számítástechnikáról, hogy intel/pentium. Ha mégis hallott az AMDről, akkor már csak annyit hallott, hogy az szar. Hogy miért, azt nem tudja, nem is érdekli.

  Amikor az Athlon 64 és X2 korszak volt, akkor sem költött sokkal többet marketingre, mégis jóval nagyobb piaci részesedést tudott kikanyarítani magának. Egyfelől volt megfelelő terméke, amely nem csak versenyképes, de akár még jobb is volt a konkurens termékekkel. Másfelől pedig noha ez sem érdekelte a hozzá nem értő laikusokat, de a laikus megkérdezte a hozzáértőt, aki meg azt mondta neki, hogy ár/érték arányban most az AMD-t érdemes. Ennyi kellett hozzá, és pörgött a piac.

  Harmadik, technológiailag előremutatóak, rengeteg ötletük van, csak kb az intel végett, kb szinte senkit nem érdekel. Mondhatnánk azt is, hogy intelre mindenki optimalizál, amdre meg minek, aki jót akar, az úgyis intelt vesz, aki meg élvezni, az úgyis lecserél minden mást.

  Mert az Intelnek sose állt bele a földbe egy látványos innovációs fogása se? IA-64 vagy Skulltrail?

  [ Szerkesztve ]

  Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés