- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
Hozzászólok Aktív témák
-
mad823
aktív tag
Nehéz elhinni, hogy a képen látható külső adapter 330W-os lenne. Én ilyeneket általában 150W-ig láttam, pláne ekkora méretben.
-
dagonya
aktív tag
jó ez a "tartalomgyártó" bullshit
-
Duree
veterán
Ahogy ismerem a Zotac árképzését ez is méreg drága lesz.
duree54
-
Tigerclaw
nagyúr
Ketlem hogy a tartalomgyartoknak ilyen minigepre lenne szukseguk. Inkabb valami mini gamer konfig, tultolt CPU-val. Nagyon pozitiv, hogy rengeteg a szellozonyilas rajta, kulonosen, hogy felul teljesen nyitott.
Negativ: Varhatoan az ara, illetve az hogy miert nem Ryzenes.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
.mf
veterán
Tudom elég mellékszál, de
"valamint a 3-az-1-ben (SD/SDHC/SDXC) kártyaolvasó"Aha, 3-az-1-ben, csak mert különböző generációi. Akkor az USB is sok-az-egyben, 3.2, 3.1, 2.0, 1.1, 1.0?
-
macilaci78
Korrektor
És ez mire jó? Ilyen kis térfogatban hangos lesz ez a melegen tartó. Por, porszűrő? Az a bumszli tápegység is baromi jól mutat. Már a 60 W-os laptoptöltőm is tud olyan meleg lenni, hogy nem kényelmes kézbe fogni, márpedig a nagyobb fizikai méret hőleadó felülete nem áll arányban a nagyobb teljesítménnyel. Majd amikor jönnek az első reklamációk, hogy felkapta az asztallapról a bútorfóliát, vagy felhójagosodott alatt a parkettalakk...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
sok értelmét nem látom ebben a formában, de legalább pofás.
Hozzászólok Aktív témák
ph A hongkongi vállalat csöppsége a kicsi a bors, de erős életfilozófiát vallja.
- SEGWAY ninebot ES2 elektromos roller
- Samsung Galaxy J6 2018 3/32GB arany és fekete színű, független, dual simes, garanciával!
- Samsung C32JG50 Ívelt LED monitor, VA panel, 31.5", 2560x1440, 144Hz,
- Eladó Playstation 5 lemezes fekete borító
- Akár 60% -al olcsóbban eredeti licensek ÁFÁS számlával, Tanusítvánnyal!!!
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest
Cég: Midori Global Consulting Kft.
Város: Budapest