- Canon EOS DSLR topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 3D nyomtatás
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Csak egyetlen érvet látnék egy 38wn75c-vel szemben.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
törölt tag
válasz
fatpingvin #10 üzenetére
Egyetértek, minőségi 2x10 watt simán elég egy átlag szobába, de 3 watt kevés ahhoz, hogy meghallhassuk a minőséget. Igazából egy 20 colos fapad monitorba bőven jó egy ilyen zizegő, de itt egyértelműen kevés pl. filmnézéshez, “tartalomfogyasztáshoz”. Egyértelmű fillérbaszás.
-
muxi-muxi
senior tag
Pont annyival olcsóbb, mint amennyivel kevesebbet frissít egy hasonló paraméterekkel rendelkező LG monitornál.
Mindazonáltal a 60 Hz manapság egy picit kevésnek tűnik. A többi jellemzője (papíron legalábbis) okénak tűnik.
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
fatpingvin
addikt
nekem sokkal zavaróbb hogy a hangsugárzók esetében még mindig a wattot használják a legtöbb helyen mint valami minőségét leíró paraméter. 3 wattból is megdöbbentően sokat ki lehet hozni, ahogy 300ból is lehet egy nagy semmit.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
törölt tag
szerintem jol leirja az adott feladatot, bar nem frappans. nekem nincs jobb alternativam a monitor olyan tipikus hasznalatara, amikor bongeszel, mozizol, hirfolyamokat olvasol... szoval nem elsosorban te generalsz valamit (szerintem hozzaszolas irasa meg pont belefer ebbe a kategoriaba), hanem csak konzumalsz
-
a 60hz miatt ez gagyi. már 75-tel is együtt lehet élni, ég és föld különbség a 60hz-hez képest. annyit már 4 éve is tudott egy ilyen lg panel.
Peace is a lie, there is only passion...
-
-
Acélfarkas
senior tag
-
Z_A_P
addikt
"Tartalomfogyasztás " - létezik ennél idiótább szó?
OK
-
Hát nem estem hasra tőle.
duree54
-
siposz
aktív tag
Bakker, mennyi + költség lett volna, ha tudja a 100 vagy estleg 120hz-et, és akkor rá lehet mondani hogy játékos? Nekem ez ilyen erősen elhibázottnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 37,5 hüvelykes, Type-C-vel is felszerelt, pszeudo-10 bites megoldás támogatja a HDRi-t, és 2.1-es TreVolo hangrendszert kapott a futószalagon.
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Canon EOS DSLR topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 3D nyomtatás
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- További aktív témák...
- Eladó egy AOC 230LM000 12 típusú 24 colos monitor kedvező áron eladó
- 32" Samsung Ívelt Gaming Full Hd monitor
- Samsung 24" LED, Full HD, 5ms, VGA, DVI + HDMI, Kecskemét
- Hanspree HT 273 HPB Touch Monitor!27"/FHD/10 pontos "Multi Touch" kijelző/Karc és ütésálló!
- Samsung C27F398FW Ívelt Monitor!27"/Full HD/VA//Freesync/
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest