- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Csak egyetlen érvet látnék egy 38wn75c-vel szemben.
-
törölt tag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Egyetértek, minőségi 2x10 watt simán elég egy átlag szobába, de 3 watt kevés ahhoz, hogy meghallhassuk a minőséget. Igazából egy 20 colos fapad monitorba bőven jó egy ilyen zizegő, de itt egyértelműen kevés pl. filmnézéshez, “tartalomfogyasztáshoz”. Egyértelmű fillérbaszás.
-
muxi-muxi
senior tag
Pont annyival olcsóbb, mint amennyivel kevesebbet frissít egy hasonló paraméterekkel rendelkező LG monitornál.
Mindazonáltal a 60 Hz manapság egy picit kevésnek tűnik. A többi jellemzője (papíron legalábbis) okénak tűnik.
-
törölt tag
szerintem jol leirja az adott feladatot, bar nem frappans. nekem nincs jobb alternativam a monitor olyan tipikus hasznalatara, amikor bongeszel, mozizol, hirfolyamokat olvasol... szoval nem elsosorban te generalsz valamit (szerintem hozzaszolas irasa meg pont belefer ebbe a kategoriaba), hanem csak konzumalsz

-
a 60hz miatt ez gagyi. már 75-tel is együtt lehet élni, ég és föld különbség a 60hz-hez képest. annyit már 4 éve is tudott egy ilyen lg panel.
-
-
120Hz elég lett volna és akkor gamer monitorként is helytállna. Így csak egy újabb felesleges darab. Akkor ennyiért ott van az Asus 43"-os uw monitorja ami tudja a 120-at.
-
Z_A_P
addikt
"Tartalomfogyasztás " - létezik ennél idiótább szó?
-
Hát nem estem hasra tőle.
-
siposz
aktív tag
Bakker, mennyi + költség lett volna, ha tudja a 100 vagy estleg 120hz-et, és akkor rá lehet mondani hogy játékos? Nekem ez ilyen erősen elhibázottnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de ilyenkor inkább várok, minthogy vegyek egy sok évre szóló rosszabb terméket.