Hirdetés
- Lenovo Smart Paper - a szemem köszöni szépen, jól van
- Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Házi hangfal építés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
de már mikor?!
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
opr
veterán
"át lépni"
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
KAMI911
aktív tag
Én már támogattam, előrendeltem.
-
Piftuka
veterán
Az utóbbi évek egyik legjobb híre!
Mind a filmgyűjtők, mind a "retro" rajongók számára.
"Aquila non captat muscas."
-
Atilla001
senior tag
Bocs a láma kérdésért, és még nem olvastam végig az oldalt, de ha nincs blúréj lejátszóm?
thx
megtalátam, tárgytalan[ Szerkesztve ]
Védd a természetet!
-
AAAgold
senior tag
most nem tudom, de később megvenném, de akkor már nem lehet... azért ezt megoldhatnák
"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."
-
tecsu
addikt
Ez jó ötlet. Végre tényleg hasznos dolog (Rengeteg interjú.) az exkluzív kiadvány extrája annak, aki érdeklődik a téma iránt. Általában sajnos nem így van.
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
MasterMark
titán
Erről most majdnem lemaradtam, köszi.
Switch Tax
-
HSNet
aktív tag
Szintén köszi, lemaradtam volna róla, ha nem írjátok ki.
In God We Trust. Everyone else must have an X.509 certificate.
-
törölt tag
Csak digitálisan simán érdekelne, a Blu-ray kiadását viszont nem fogom támogatni, az műanyaghulladék a szememben.
[ Szerkesztve ]
-
Analog303
tag
Berendelve
btw. Ultimate Newcomer rulz!
"Minden másképp van..." (Karinthy Frigyes)
-
Atilla001
senior tag
Gondolom a másik klasszikust, a
Beregi Tamás: Pixelhősök
könyvet is mindenki ismeri
Védd a természetet!
-
copass
veterán
válasz
MasterMark #18 üzenetére
nem. talán tudsz venni használtan, de eléggé elmbeteg áron teszik fel. legutóbb egy 20ezres dedikált példány volt fent. de gyorsan le is szedték...elég gusztustalan az ilyen nyerészkedés.
én a sajátomat eladtam, nekem csalódás volt a könyv. a lastninja sztori volt érdekes benne számomra."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Atyus
tag
válasz
#72042496 #13 üzenetére
A Blu-Ray még akkor is olvasható lesz, amikor már az összes HDD, SSD, Pendrive-od megadta magát..
Szóval a legidőtállóbb otthoni környezetben, innentől tekintve sokkal kevésbé környezetszennyező, mint bármi más adattároló,A programok csak algoritmusok, mint ahogy az emberi lények is csak vegyi anyagok halmazai.
-
Piftuka
veterán
válasz
#72042496 #13 üzenetére
Nagyon egyszerű a megoldás.
Megvásárolod Te is, majd miután kézhez kaptad, letöltöd a digitális változatot a kóddal, a Blu-ray kiadványt pedig odaajándékozod egy ismerősödnek.
Biztosan van olyan a baráti körödben, aki örülne neki, nem?
(Amennyiben nincsen ilyen, úgy én szívesen elfogadom tőled ajándékba!
)
-
tecsu
addikt
Manapság a filmgyűjtők csak egyeseket meg nullákat gyűjtenek.
Én speciel nem látom értelmét semmilyen fémdobozos, meg olcsó-polós mellékletnek. A limitált kiadás a legtöbb esetben valóban paraszt-, illetve rajongóvakítás, de most másról van szó.
Végre értelmet nyer a különleges kiadás kategória, hiszen itt valóban értékes extrákat kap a vásárló. (Plusz interjúkat, méghozzá nem is keveset.)
(Az egy dolog, hogy engem maga a játékfejlesztés téma nem érdekel.)[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
Atilla001
senior tag
Régebben én is megvettem a gyűjtői meg extra kiadásokat. Főleg DVD filmből. De nem teszem többet. Elsősorban a DVD minősége miatt. Másodszor, mert sose néztem meg az extrákat..
A zene CD-ke viszont mindig eredetiben veszem meg, megtisztelve ezzel az előadót, aki örömet okoz nekem a zenéjével. De már itt sem veszek extrát meg artbook meg póló... felesleges.. Kivétel ezalól Arjen Lucassen
A vakond esetében a téma ami nagyon érdekel.. C64 és Amigán nőtten fel.. legszebb időszak volt..
Akkor születtek A játékok. De semmit sem tudok kezdeni a lemezekkel. Felteszem a polcra. Újranézési faktor közel nulla.
Akármikor eszembe jut, hogy kint esett a hó, anyukám főzött édesapám szöszmötölt, én meg forró tea mellett rajzoltam az Eye of the Beholder 1 térképét spirál füzetbe.. ilyen nem lesz többé..
leültem.Védd a természetet!
-
Piftuka
veterán
"most nem tudom, de később megvenném, de akkor már nem lehet... azért ezt megoldhatnák"
Így teljesüljön minden kívánságod!
Persze kellettek hozzá a lelkes támogatók, de...
Hihetetlen összeggel zárult a kampány
" [..]Sőt, ennél az összegnél már nincs értelme az 500db-os áron megrendelni a gyártást, így felkerekítjük a rendelést 1000 darabra, hogy csökkenjen a darabonkénti költség, ami azt jelenti, hogy marad néhány példány, amit még ugyan limitált számban, de meg fog tudni venni, aki későn értesült a kampányról, vagy esetleg most nem volt pénzre rá.[..]"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Indiegogo kampány indult a Vakondok 4 című film extra kiadásáért.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest