Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Hmmm, ...a mostani 625W-os Enermax-om is tökéletesen kiszolgálja a jelenlegi gépemet, de lehet egy nagyobb ezek közül talán jobban illene a Bulldozer konfighoz amit építgetek éppen.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Angel1981 #21 üzenetére
A szóban forgó tápok gyártója a CWT, ami túlzottan nincs rászorulva a TT-re. A CWT az egyik legnagyobb beszállító. Szóval a TT kereste fel a CWT-t, mert vásárolni szeretett volna tőlük. De az igaz, hogy gyorsan lépett a TT. Egyébként sok-sok platinum táp van már a piacon, már tavaly is voltak. Tehát annyira azért mégsem gyorsak.
-
Angel1981
veterán
De ha egyszer a tápmárka úgy dönt, hogy nem kér belőle, akkor cs*szheti a beszállító!
A Thermaltake döntésén múlott, hogy a BESZÁLLÍTÓJA platinum beleit eljuttatja-e a végfelhasználókhoz...
Ilyen alapon a tápgyár beszállítóinak kéne tulajdonítani az egészet, hogy elérhetővé tették azon alkatrészeket, amikből a tápgyár maga létre tudta hozni a platinum belét...
Tudom, hogy a TT nem gyárt belet, csak veszi, de ez ettől ez még az ő lépése. -
TOM-202
senior tag
Bár jó lenne egy ilyen 850-es, pár évig tutira nem lenne táp gondom és a fejlesztések miatt sem kellene aggódnom, de ezek nekem még mindig drágák. Gondolom itthon az €-s ár az érvényes ($=€).
-
Entryy
aktív tag
Vajh ezek is képesek passzív üzemre?
-
vzsryl
nagyúr
Gondolom a Seasonic beles Corsair-ekre gondolsz. Mert ugye az enermax-ból is csak a valódi Enermax belesek a kiemelkedőek.
(#4) Milka 78: Ilyen halk tápot olcsóbban is kapsz, de ilyen minőséget csak az Enermax tud nyújtani, és némelyik Seasonic táp.
(#11) Angel1981: Ha egy tápegységről beszélünk, akkor a beszállítójának ismerete a legfontosabb információ.
-
banhammer
veterán
Egy 600 Wattos tápegységre beneveznék.
-
Geri Bátyó
addikt
Tudom, de én már túl öreg vagyok ahhoz, hogy külföldről, bankkártyával rendeljek bármit is (nem bízom az ilyen dolgokban). Tudom, hogy van más módszer is, de mint említettem ehhez én már túl öreg (és főleg régimódi) vagyok. Inkább kishazánkban próbálom a legjobb árat meglesni, esetleg a környező országokból rendelni futárral, utánvéttel.
-
alamuszi
senior tag
ENERMAX. Ez mindent el mond.
-
Geller72
veterán
válasz
Geri Bátyó #12 üzenetére
..nem itthon kell megrendelni, hanem kintről.
-
Geri Bátyó
addikt
Az a kár, hogy nálunk ugyebár nem dollárral számolnak. A 600-as ára így lesz vagy 50K.
Szeretem a minőségi tápokat, de ez már nagyon sok. -
Angel1981
veterán
A Thermaltake már lépett.
Az Enermax most lép.
Várom a Seasonic lépését! -
mghltm
addikt
nagyon komoly adatok, a 600-asba szerelmes lettem
-
törölt tag
Ideje volt, nem sok platina minősítésű táp van 600w körül.
-
kpal
nagyúr
a Corsiar mellet az Enermax tápok jönnek be de az áruk ami visszatart.
-
pschio
őstag
egy 850-eset elfogadnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A legmagasabb 80 Plus minősítést kapta meg a 600-1200 wattos egységekből álló Platimax tápcsalád.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest