Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  nagyúr

  Az biztos, hogy meg 1-2 evig nem lesz minden mac Arm alapu. Ezt akkor is igy lenne, ha hirtelen lenne iMac-be, iMac Pro-ba valo sajat processzoruk is, mivel idore van szuksege a felhasznaloknak mig a kulcsszoftverek nativan elerhetoek lesznek. Foleg a szoftverfejlesztoket erinti ez a problema... marmint azoket, akik nem az Apple okoszisztemara fejlesztenek, de komoly Mac vasarlok (voltak).

  Ez igy is lett kommunikalva a reszukrol. Marmint az hogy 2-3 ev alatt allnak at es kozben vegyesen jonnek majd x86-64 es ARM alapu gepek is.

  Hardveresen gondolom most a kozepkategoria jon, vagyis iMac es legalabb a 16-os Macbook Pro, amik akar johetnenek ugyanugy az M1-el, vagy egy tuningolt M1-el, amin 32GB RAM van pl.

  Erdekes lesz majd latni, hogy hogyan araznak majd, mikor az Intelnek semmi valasza nincs az M1-re, foleg nem azon az aron. Nehogy a vege az legyen hogy az Apple emel majd arat drasztikusan az M1 es utod szeriakban. Jobb lenne a helyzet, ha az AMD is megszorongatna laptop fronton az Intelt es kenytelenek lennenek komolyabban arat engedni.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Hozzászólok Aktív témák