- Autóhifi
- Olcsó sportkamerák (GoPro alternatívák)
- [Re:] Gigászi fényerejű monitorral jelentkezik a Samsung
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- [Re:] A Panasonic HX830 4K LCD tévé tesztje
- Házi hangfal építés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
Hozzászólok Aktív témák
-
Habugi
addikt
Kösz az ismertetőt Abu!
Egy számomra igen lényeges infó azonban kimaradt, avagy barátunk a "v" ugye megmaradt?
Amennyiben igen, trolling szinten lassan hasonló magasságokba tör mint Terence Hill a pisztáciával..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Danex
addikt
Wattman-re kíváncsi leszek R9 380-nal mit enged, de még 16 perc :/
Ám érdekes, hogy a legfrissebb driver nem jelzi még, hogy lenne frissítés.
-
SpongyaBob
addikt
499 MB
[ Szerkesztve ]
Galaxy és Watch Active2
-
Köszi a cikket, érdekes!
Ez a stream szolgáltatás már kellett.No, lehet mégis inkább RX460 lesz a GTX1050Ti helyett...
"Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!
-
állítólag ez a capture cucc benne egész jól sikerült.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
wjbhbdux
addikt
ez már segít a dual monitoros fogyasztás problémán?
-
Szaby59
veterán
Ezt a User Feedbackes cuccot hogy kell elindítani ? A report issue ugyanúgy a weboldalt nyitja meg.
Steam/Origin: szaby59
-
i53570-2x4GB-GTX1050TIWF2OC4|MSSURBOOK|IPP12.9|MIMIX2
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Valahol van a driverben egy olyan link, ami ide vezet: http://radeon.com/radeonsoftware/feedback/ - nem tudom, hogy hol, a tesztdriverben nem volt benne.
-
fules:))
őstag
Én már töltöm,bár őszintén szólva kicsit tartok tőle.Eleinte a Crimsonnal is voltak gondok
Egyébként le a kalappal az egész GPU-s részleg előtt
Az RTG megalakulása óta nagyon összeszedték magukat
-
-
kovcsrob
csendes tag
Folyamat:
Leszedtem.
Elindítottam a telepítést.
Csengetett a postás.
Jövög be gép restart után. Beállítópanel sehol. GPU s gyorsításos progik lefagynak. Még a skype is fagy.
Újratelepítés, szivárvány, teljes fagyás.
Gyomorideg. Mert az elmúlt pár nap melója nincs mentve a rendszer SSD ről.
DDU. Kösz AMD az előző is csak így ment fel. De legalább nem omlott össze a teljes rendszer.
Emlékezés az NV s időkre, amikor ez egy katt volt. És a beállítások is megmaradtak. -
fules:))
őstag
-
válasz
SpongyaBob #20 üzenetére
Ja, röhög a vakbelem - ezt dobta elsőre a kereső...
(#19) fules
Köszi!"Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!
-
nonsen5e
addikt
Jó sok RAM van a gépemben
「今が最高」
-
Semmi saját méricskélés... ejj... ez így pr cikk.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF V Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
beef
senior tag
Bizonyára én vagyok a béna, de ez az "Open Capture and Analytics Tool" hol érhető el?
-
-
Ice_Man22
senior tag
Jajj ne trollkodjatok az AMD driverekkel, mert jonnek a fiuk es rendet tesznek!
Kivancsi vagyok az uj driverre, remelem javitottak par dolgot
.
-
MiklosSaS
nagyúr
Picit még várni kell vele. Abu mindig tul lelkes, szerintem olyan fél év mulva használható lesz. Nekem tetszik amit olvastam...mire bugmentes lesz addigra hasznát is lehet venni.
Egyelőre marad a 980Ti...majd talán 2018 környékén kipróbálok újra egy Radeont..
Visszont amit olvastam az jól hangzik...jó látni hogy dolgoznak azon hogy felzárkózanak.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
kovcsrob
csendes tag
Nekem eddig még sosem ment fel.... egyszerűen. Bár mivel nem ez az általános szerintem is nálam akad valamivel. Elég kitömött gép. valamire nem gondoltak, amire az NV igen.
Más: érdekes.... mintha kevésbé melegedne. Deus Ex et próbáltam. És mintha kontrasztosabb is lenne. (szinte minden beállítás alapon van, mint az előzőben. Csak a vsync on... mint mindig) -
fornettisuti
addikt
hajrá!
Honor 20 - LG Gpad 8.3 - Huawei Watch GT - Xiaomi MiBand2 - Redragon Surara Pro + Kala & A4Tech X7
-
GhostRider23
tag
Sziasztok srácok! Csak nekem tűnt fel hogy eltűntek a színbeállítások a radeon speciális beállítások közül?
Hát nekem ez létfontosságú beállítás hogy tudjak contrast-ot meg színhőmérsékletet állítani!
Ti látjátok, illetve ha tényleg eltűntették hol lehet beállítani helyette máshol ?Asus ROG Z370-E/Corei9 9900K 5ghz(Noctua NHD15)-16GB Corsair Vengeance 3600mhz DDR4/ EVGA 3080 FTW3 ULTRACooler Master H500 White/Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro.-+Samsung 960 EVO SSD 250GB+Samsung 500GB SSD
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
GhostRider23 #33 üzenetére
A kijelző színbeállítások menüre gondolsz? Az nekem ott van. Benne színárnyalat, telítettség, fényerő és kontraszt. A színhőmérséklet nekem a kijelzőnél van nem a speciális beállításoknál.
-
GhostRider23
tag
Az egyel előző crimson-ba a radeon speciális beállításokba be kellett menni, és ott volt a fényerő, a contrast meg a színhőmérséklet!
Asus ROG Z370-E/Corei9 9900K 5ghz(Noctua NHD15)-16GB Corsair Vengeance 3600mhz DDR4/ EVGA 3080 FTW3 ULTRACooler Master H500 White/Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro.-+Samsung 960 EVO SSD 250GB+Samsung 500GB SSD
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
GhostRider23 #35 üzenetére
A színhőmérséklet nekem nem ott van, hanem a kijelzőnél. Ezzel az új csomaggal. A többi stimmel. Az, hogy az előzőnél hogy volt? Nem emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
-
beef
senior tag
válasz
GhostRider23 #33 üzenetére
Nem egyedüli eset, nekem sincs.
-
Szaby59
veterán
HDMI-vel tényleg hiányos, csak pixel format + display info van: [kép]
Steam/Origin: szaby59
-
GhostRider23
tag
De szar, nekem nincs a speciális beállítások között olyan menüpont ami neked van, csak a 16.11.5 ös driver-ben!
Jaja ez valami bugg lesz. Most még annyit próbáltam ki és úgy sikerrel jártam, hogy felraktam a 16.11.5-öst, ott a speciális beállításokon belül beállítottam a színkorrekciót, a fényerőt és a kontrasztot, és utána a radeon software-en belül lefrissítettem a 16.12.1-re és úgy megmaradtak a színbeállításaim, de amint frissült, eltűnt a speciális beállításokból a fényerő, a kontrasz meg a színkorrekció, nekem hdmi-n van a monitor. De a beállítások legalább megmaradtak, csak ha megint 0-ról telepíteném megint nem tudnám hogyan beállítani a dolgokat :S ez elég nagy bugg
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Z370-E/Corei9 9900K 5ghz(Noctua NHD15)-16GB Corsair Vengeance 3600mhz DDR4/ EVGA 3080 FTW3 ULTRACooler Master H500 White/Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro.-+Samsung 960 EVO SSD 250GB+Samsung 500GB SSD
-
pengwin
addikt
És mikor lesz végre Radeon Software linuxra!?
Csak mert ez volt az egyik nagy ígéret (amit nem ma tettek), ha már Qt5-ben újraírták az egész userspace hóbelebancot...
Tudom, majd ha a kernel driver kiforr...Üdv, pengwin
-
paperboy
senior tag
Merre található az a HDMI diagnosztika? Vagy ez úgy működik, hogy magától észleli, hogy ha hibás kábelt kötök rá, és csak akkor jelez?
-
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF V Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
válasz
MiklosSaS #29 üzenetére
Akkor Te is ugy telepited az NV drivereket mint a tobbseg, 3 verzioval lemaradva, ha kijott a hotfix hotfixe, ellenkezo esetben elszall(hat) minden a feneben, akar fel is robbanhat
En mar honapok ota nem merek feltenni egy NV drivert sem, mert kulonben huzhatok mindent ujra...
(#42) pengwin: elvileg a kernelben van a lenyeg, a panelokat meg esetleg innen probald meg. Bar a disztro csomagkezeloje kellene hogy lassa.
[ Szerkesztve ]
-
Kovbob
aktív tag
Lehet szorosan ide nem kapcsolódik, mert nem a frissítésekkel kapcsolatos, de a crimsonnal igen. Már régóta érdekel, hogy ha tegyük fel valakininek van egy bekalibrált monitora és azt természetesen színhelyesen akarja használni, akkor a színhőmérséklet beállítását hova kell állítania 6500K-ra vagy pedig automatikusra? Előre is köszönöm annak aki felvilágosít erről.
-
arn
nagyúr
igazan orultem volna, ha a harom eves kartyam (270x) kap vmifele tamogatast, de mar szinte mindenbol kimarad.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
OCAT alkalmazást honnan és mikor lehet leszedni?
Nem találom sehol.
-
guftabi96
addikt
Jó látni, hogy igyekszik az AMD, jó kis update lett.
Az utolsó grafikon nagyon tetszik, imádom az ilyeneket#KeepFightingMichael | #JB17 | "People = Shit"
Hozzászólok Aktív témák
ph A Crimson Edition kiegészült egy ReLive jelzővel, amely az egyik újítás neve is, de a Chill lesz az igazi sztár.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- [Re:] [laceszgamer:] Mit tud 50.000Ft ma és 10 éve?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kutya topik
- Trollok komolyan
- [Re:] Sapphire Nitro+ Radeon rx570 4gb
- Autóhifi
- [Re:] Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Olcsó sportkamerák (GoPro alternatívák)
- További aktív témák...
- Ultrabook HP 15n222 15,6col /4magos /8gb ram/ 120gb ssd/ Dupla Videókártya 1,5gb dedikált/Windows10
- Fehér HP Pavillion15 /Intel i3-4010u / 8gb ram / 120gb ssd /HDMI Kamera/Magyar bill / windows10 -
- Ezüst HP15 FULL-HD /A9-8generáció/ 8gb ddr4 ram/180ssd/ Kamera HDMI / Win10 - Windows 10 telepitve
- HANKOOK Ventus Prime 2 225/60 T17 nyárigumi szett
- Dell gyári 19,5v 180w és 130w adapter - töltő használt Több darab van
- WD Blue 1 Tb hdd
- Galaxy S9+ Igazi kuriózum. Full dobozos,Makulátlan garanciában cserélt+ajándék tok és Posta benne.
- Audioquest NightOwl Carbon fejhallgató+fülpárna+high-end kábel
- GIGABYTE AORUS RX 5700 XT 8GB Rev. 2.0 full dobozos 2022.11. Garancia
- RTX 3080 kártyát keresek Magyar kisker garanciával 650.000ft-ig!
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Midori Global Consulting Kft.
Város: Budapest