- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati kábelek és szerelésük
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Nem tudom, hogy miért, de az Avast!-om fenyegetésnek észlelte a frissítést Steamen keresztül...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Fiery
veterán
OpenCL? HSA? Mit lehet tudni ezekrol, tamogatja es kihasznalja valamelyiket az uj PCMark?
-
masholnap
senior tag
háháhá, elakadt a teszt a második kör elején
-
Thrawn
félisten
3616 with AMD Radeon HD 7770(1x) and AMD Phenom II X4 B50
Fiery: a logban van pár OpenCL teszt, pl:
[Begin set] 2/6 (pass 1/1) OpenCL test - Photo Editing_0_1 (OpenCL device: AuthenticAMD AMD Phenom(tm) II X4 B50 Processor)[Begin set] 3/6 (pass 1/1) OpenCL test - Photo Editing_0_0 (OpenCL device: Advanced Micro Devices, Inc. AMD Radeon HD 7700 Series)
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kromatika
veterán
kiprobálom ma ezt a progit.
-
evo86
csendes tag
4839 with AMD Radeon HD 7870 XT(1x) and Intel Core i5-4570
[link]
Teszt megvolt[ Szerkesztve ]
-
zsírsámán
senior tag
A demo változat miben különbözik a rendestől?
-
ThodEE
őstag
4783 with AMD Radeon R9 290X(1x) and Intel Core i5-3570K Processor
Rettenet hosszú és unalmas, de jó meglepetés volt a fények az erdőbe, régen láttam már
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
jani04
aktív tag
Egy újabb"enyém a nagyobb vagy a tiéd" program......
-
scampolo84
aktív tag
válasz Dr.FantastiK #15 üzenetére
Mondjuk igaz, ennek legalább ez a valós funkciója. Ennél csak az szánalmasabb, mikor egy frissen megjelent játék topikja tele van Bencsmárk Józsikkal, már mindenki konfigját és FPS eredményeit ismerhetjük, de 300 hsz. után még a játékról érdemben nem esett szó...
-
Dr.FantastiK
őstag
a gond az hogy mindenhonnan csak a PCMark8_v1_2_157 akar lejonni !!
merre van a v_2.0 ? ?
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Thrawn
félisten
válasz Dr.FantastiK #17 üzenetére
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
ted_mosby
senior tag
Léphet szintet csak maradjon ugyanolyan jó mint eddig
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
evo86
csendes tag
Bocs nem láttam a verziószámot kipróbáltam 3al is ez már reális!
[link]4159 with AMD Radeon HD 7870 XT(1x) and Intel Core i5-4570
-
PC-rev-RM
tag
3428
Kicsi, de szeretem."My GPU maker took more money from me than yours did from you! My GPU maker is #1!"
-
scream
veterán
2753, csak kíváncsiságból mit tud a HD 3000, gondolom azért majd a HD 7870-el többet fog mérni.
-
őstag
Én valamit nem értek ebben a programban...
Most a steamen fizessek 45 Eurot azért, hogy utána megmérje gépem/E-Penisem van és azt utána mutogathassam vagy a homlokomra tetováltassam ? Persze mindig lesz olyan aki több pénzt ölt bele a gépébe vagy csak épp újabb cucca van és neki nagyobb lesz...........
Komolyan nem értem.“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
Lomha 8V
addikt
Na, ezt majd rászabadítom az otthoni gépemre. Kíváncsi vagyok, hány pontot kap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest