Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Akkor csak nekünk nem volt szerencsénk.
15db-ból 3db ment már garanciába, BIOS-ban csak annyi látszik ,hogy S11-SATA. Irodai környezetben kellemetlen, otthon még nem is foglalkoznék vele. Itt viszont pár excel , word és böngésző-alapú megoldások vannak csak.. Ez nem brutális igénybevétel.
Lehet több megy ki belőle, de pl a hasonló felépítésű S11-esekkel én nem tapasztaltam még ilyen gondot.
Nem mondom ,hogy jobb, vagy rosszabb lenne bárminél is, viszont az feltűnik, hogy szerintem gyártáson belül sem azonos a belseje... Nem lutri, de nem az igazi számomra. De lehet csak konteókat gyártok

A microSD-SD-iknél is hasonlóan romló a minőség...
Inkább egy Crucial, WD, Samsung, ők maguknak gyártják az alkatrészt.
-
Graphics
Jómunkásember
ŐSzintén szólva a Kingston a konzumer piacon messzire elrúgta a pöttyöst a hulladék SSD-kkel...
Alapvetően egy szar piaci húzás, hogy kijön az első széria, mindenki örül, milyen frankó a belseje ,aztán amikor kézbe veszel egy ugyanolyan szériaszámú terméket, már nem az van a belsejében...
Hullanak az A400-asok, az UV400-asok, a HyperX-nek sincs köze már az első szériákhoz...
Arra játszanak, hogy az első teszteken jól szerepelnek... Utána meg....
Ez pl egy, vagyis kettő HyperX, nem bontottam meg ,de lehet jó lett volna, hogy mit is találok benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red 3.5 6TB ( 5 óra működési idő )
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő