Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Kube

  senior tag

  válasz Thrawn #10 üzenetére

  Nekem már a B-s változat van, így az tranzisztoros. Spórolás végett váltottak az Orionnál erre, nem rosszabb, cserébe olcsóbb és javítható. Az IC-vel ez a nagy gond, a javítás... Nekünk fater alapból ezt vette csak meg két Sanyo hangfal kíséretében, így soha nem volt többi része a birtokunkban. Szomszédnál is az erősítő szállt el, pedig ott meg volt a komplett hifi szett.

  Van benne egy koppanásgátló igényesen berakva nem gányolva (pont befért a jobb oldali csatornaváltók fölé, ahol egyébként totál kihasználatlan hely van). Mindig félek nehogy leégjen az enyém is, jó lenne valami biztosíték rendszert húzni rá, ha van valami ne vigye el az egészet. Most tökéletesen működik, nem hajtom szénné, szépen leadja a forrást "tone" nélkül a hangfalak felé. Jobb hangfalakkal szebben szólna persze, a lényeg hogy az erősítő nem ront semmit rajta. Pici és szerethető.

  A hangfalakat is szerettem volna (HS280 hasonmások, igaz maximum a közepek egyeznek. Orion exportok a Sanyonak, ha jól tudom) megcsináltatni. Van az országban egy szakértő Hölgy, aki rendes hangváltót csinált ehhez az alultervezett konstrukcióhoz, és mivel Orion alkalmazott volt így mindent ken vág, oda érdemes elküldeni minden ilyen régi hangfalat javíttatni, alapból megcsinálni normálisan még ha semmi baja sincs, azért a kor hozza a problémákat. No de aztán eddig még nem lett belőle semmi :) Lehet hogy nem is lesz, hanem valami normális magasabb kategóriájú stúdióba fektetek be egyszer, kitudja :)

  [ Szerkesztve ]

  No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.

Hozzászólok Aktív témák