Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • BMW001

  nagyúr

  Nem haat... De nem ertik meg a mondani valot. En is mindig azt veszem, amelyik a jobb, alt. azonnal valtok, ha jon egy uj platform, fanboysagbol kinottem. Nem az AMD -vel van itt sem problema, habem a PH -s teszt santit. Nekik sikerult egyedul kihozni a 2700X -et erosebbre, mint az i9.
  Az AMD fanboyokrol nem is beszelve, akik kihasznaljak, hogy vegre frocsoghetnek egy kicsit.
  A forumtars hsz -ere nem is valaszolok, ignoralni kell, mert az ilyen emberek menthetetlenek, annyira butak. :)

  Ezzel egeszitenem ki mondandomat:

  "Manual OC itt nagyon ugy fest, ertelmet veszitette. Es ahogy nezem, az AMD uj turboja alapbol maxon jaratja a cpu -t, ami egyebkent egy tok jo dolog, mert majdnem mindig a maximumot kapod. Jo lenne latni, hogy magra lebontva hogy jatszik az orajelekkel az egyes alkalmazasokban.
  Ez persze azt jelenti, hogy mi a tesztek alatt egy joforman kimaxolt Ryzent latunk, mig az i9 all core max 4GHz -n dohog, es persze bekapcsolt HT -t erinto sebezhetoseg kiszuresevel.
  A melegedest nem tudom hova tenni, 3700x fele annyit eszik, mint a 9900K, megis nehezebb huteni.

  Erdemes lenne a teszt utan menni, es reprodukalni par eredmenyt 'hazai' kornyezetben, fix 5GHz -n, vagy akar nalam 5.2GHz -n. Ez igy lenne ugymond realis, leven az Ryzenek is kimaxolva vannak tesztelve, es szerintem az a plusz 1GHz mind a 8 magon sokat szamit a vegeredmeny szempontjabol.
  Csak hogy tisztan lassunk, megeri e valtani, mert en is rugozok a 3950X miatt azon, hogy cserelem.
  "

  [ Szerkesztve ]

  Elado lesz a 9900K -m. Ez a mondat vajon hirdetesnek minosul?

Hozzászólok Aktív témák