Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz hokuszpk #1922 üzenetére

    Pedig nem csak. Magasabb kategóriáról volt szó, de igaz, nem fogalmaztam egészen pontosan, mert én úgy gondoltam, hogy minden ami a 3600 fölött van, 100e Ft és fölötte.

    Ilyen árkategóriában, egy adott árszinten nézve jelenleg még játékra jobb az Intel. Ennyit írtam eddig is, semmi többet, nem tudom miért rugózol még ez ezen. Lehet ezt csűrni, csavarni, bele látni dolgokat, hogy mi éri meg/mi nem, csak minek? :)

    A gépfejlesztéssel kapcsolatban meg pontosan úgy gondolkozok én is ahogy poci76 (#1924) leírta, hetekig/hónapokig olvasok utána, nézek teszteket, elemzéseket, hogy mi az ami kell nekem és mennyi pénzt vagyok hajlandó ezért kiadni. Épp ezért írtam, mert eddig nagyon nem egyértelmű az AMD fölénye, játékok alatt. Még nem döntöttem el, hogy esetleg 3700x+b450, vagy 3900x+x570, vagy esetleg Intel 9700k+z390 vagy mi lesz a végleges, de ahogy írtam is, még pár hónapot "rágódom" rajta.
    Illetve nekem speciel az otthoni gép csak játékra van, dolgozni a melós gépemen szoktam, ezért én ebből a szemszögből vizsgálom.

Új hozzászólás Aktív témák