- Tovább javít a Raptor Lake CPU-k stabilitásán az Intel
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Videós, mozgóképes topik
- Projektor topic
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodoo
tag
KU szériás Samsung tévém van, Tizen OS-el. Vannak jó dolgai és bár jönnek rá frissítések is (aminek a changelog-ja nem publikus, nem értem miért), de a tipikus bugjait nem oldják meg.. Pl pár nap után nem látja a hálózatot és rebootoltatni kell, amihez ennél a típusnál nem elég hogy kikapcsolom-bekapcsolom, hanem ki is kell húzni a konnektorból, mert sima kikapcsolással csak egy készenléti módba áll le, hogy bekapcsnál egyből pörgősen működjön, és minden menü és app villámgyorsan induljon. Kipróbáltam egy barátom Androidos Sony tévéjét is, de annak a menüjei, és az egész működése jóval rosszabb volt a Tizennél (számomra). Ráadásul annak a rebootja legalább annyi ideig tart mint egy középkategóriás telefonnak.
-
RaveForce
veterán
-
Szabcsizz
őstag
En egyik rendszert se hasznaltam meg de mindketto egy f*s..most akkor mit szoltok?
-
Syl
nagyúr
-
Gábor-KJ
őstag
Az angol nyelvü android wear mégis felismeri és leírja amit diktálok.
Ugye nem arra gondolsz, hogy angolúl kellene választ diktálnom a viberen?
Hiába véded a tizen-t, az egy kapufa platform.
Syl: ne almázzunk itt, nem róluk van most szó.
Balika911: attól szar, hogy köszönőviszonyban sincs a wear platformmal. (Sajnos)
-
Gábor-KJ
őstag
Gondolhatod észlény!
Kicsit vegyél már vissza!
Gear S3 Classic és Ftontierem is volt és igen egy vicc a wear-hez képest pl diktálás és sorolhatnám.
Eladtam mindkettőt és már azok is eladták, mert kb ennyire volt meggyöző a tizen attrakció.
(Samsung Pay se megy nálunk, mert miért menne...)És igen - elöszőr az órán kellene tisztába rakni a mutatványt ha már különcködnek és aztán araszolni más eszközökre.
De ettől még nincs harag...
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
szupermacs #2 üzenetére
Kár hogy az órán is szar, de már tolják is tovább.
-
szupermacs
veterán
Kár, hogy még Tizenes telefont sem láttam élőben.
-
Cathulhu
addikt
Kosz, de nem.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az okostelefonok, okosórák, tévék és hűtők piacán túl a villanykörték, mérlegek, termosztátok is megkaphatják a Samsung operációs rendszerét.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest