Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #27070592

    törölt tag

    A rendes szecsuáni csirke pulykahúsból készül. ;]
    Pulykamell-csíkokból.
    Egyébként viccet félretéve, négy dolgot kihagytam volna a receptből: cukor, szójaszósz, olaj és nátrium-glutamát. Ezekre semmi szükségünk nincs, sőt, káros hatásai vannak és ételben nincs keresnivalójuk.
    Persze ez nem támadás akar lenni részemről a kínai konyha ellen, sőt, szeretem a kisérletező konyhát és nagyon sokszor itthon is találomra, ötleteket kipróbálva csinálok kaját, de van néhány alapelv amihez ragaszkodom: nem eszem kristálycukrot (helyette tiszta szőlőcukrot) nem eszem szójából készült ételeket (semmit) és nem eszem "étolaj"nak, "növényi"olajnak hívott vegyipari termékeket (helyette vajat, kókuszzsírt és disznózsírt használok).
    De - függetlenül a személyes preferenciáimtól - hajrá! :) Az otthon készült ételnél kevés jobb és hasznosabb dolog van.

Új hozzászólás Aktív témák