- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Socket AM5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Exkluzív funkcióval tenné vonzóbbá az ARM-os PC-ket a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nyár közepén jön az AOC 540 Hz-es gaming monitora
- Philips LCD és LED TV-k
Hirdetés
-
Már nem az Apple a kínai mobilpiac kedvence
it Az IDC szerint az Apple 6,6 százalékkal kevesebb mobilt tudott leszállítani Kínában az első negyedév során – a Counterpoint 19 százalékos visszaesést említ.
-
Lenovo Essential Wireless Combo
lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)
-
Szűkös készlettel indít az iPad Pro OLED?
ma Állítólag meggyűlt a Samsung baja az iPad képernyőkkel, az LG viszont a kívánt mennyiségben szállítja a paneleket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
#27070592
törölt tag
A rendes szecsuáni csirke pulykahúsból készül.
Pulykamell-csíkokból.
Egyébként viccet félretéve, négy dolgot kihagytam volna a receptből: cukor, szójaszósz, olaj és nátrium-glutamát. Ezekre semmi szükségünk nincs, sőt, káros hatásai vannak és ételben nincs keresnivalójuk.
Persze ez nem támadás akar lenni részemről a kínai konyha ellen, sőt, szeretem a kisérletező konyhát és nagyon sokszor itthon is találomra, ötleteket kipróbálva csinálok kaját, de van néhány alapelv amihez ragaszkodom: nem eszem kristálycukrot (helyette tiszta szőlőcukrot) nem eszem szójából készült ételeket (semmit) és nem eszem "étolaj"nak, "növényi"olajnak hívott vegyipari termékeket (helyette vajat, kókuszzsírt és disznózsírt használok).
De - függetlenül a személyes preferenciáimtól - hajrá! Az otthon készült ételnél kevés jobb és hasznosabb dolog van.