- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Jól fut a legtöbb VGA-n, de eléggé memóriaigényes az új Indiana Jones
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Az a dupla ventis EVGA.
-
zserbox
őstag
roppant változatos a hűtés és még olcsó, jah mégse
-
törölt tag
Ezen néhányan már le merték cserélni a hűtést .
-
ricshard444
veterán
Azért ez menő.....
..., de nem kell
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
zsoleszkai
tag
válasz ricshard444 #4 üzenetére
Azért érdekes az a giga doboza, mi az a 450Watt????
[ Szerkesztve ]
/KneeBy/
-
banhammer
veterán
válasz ricshard444 #4 üzenetére
Ennyiért nekem se kell.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
fatallerror
addikt
win 8 kompatibilis xDDDDDDDDDDDDDDDDD
élethű grafikaeszméletlen már h nem tudják h mivel adják el a kártyákat
don't tell me what i can't do!
-
afterwhite09
tag
válasz zsoleszkai #5 üzenetére
Az, hogy 450W-nyi hőt tud lehűteni... Legalábbis szerintem
[ Szerkesztve ]
People had more, than they needed...
-
törölt tag
válasz fatallerror #7 üzenetére
1db GTX660-al el lehet lenni FHD felbontáson, nincs ezen mit csodálkozni, hogy a hóhér kutyájának se kell 200-300k-s VGA
-
zsoleszkai
tag
válasz afterwhite09 #8 üzenetére
Már itt is elkezdődik a parasztvakítás a hűtőteljesítménnyel.
/KneeBy/
-
Omega81
senior tag
válasz zsoleszkai #5 üzenetére
Szerintem, hogy elég neki egy 450- es táp... ha mégis az, amit itt válaszoltak (hogy a hűtő ennyit tud eldisszipálni), akkor azt én csak nem írtam volna rá a dobozra. Ámbár ha valaki ennyiért vesz VGA- t, akkor oly' mindegy a villanyszámla.
[ Szerkesztve ]
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
-
Rypejakten
addikt
a Galaxy meg gyart VGA-kat? o, a regi szep idok, a 8800GT-vel..
-
tixem
addikt
válasz fatallerror #7 üzenetére
a 2 nap alatt szétment vatta új giga 7870-emen is volt ez a duma. Jót mosolyogtam.
EVGA faszányos, a többinél meg kinek melyik doboz tetszik
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
tixem
addikt
válasz Rypejakten #16 üzenetére
gyárt bizony nem is akármilyeneket
-
ViZion
félisten
válasz fatallerror #19 üzenetére
...inkább a designereknek kellene igyekezni
rohadtul drágaHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
tixem
addikt
válasz Rypejakten #20 üzenetére
pár helyen lehetett azért kapni és Asus dcu2 ára körül voltak. Meg a sapphire nv-t nem csinál ugye, és hiába tősgyökeres amd gyártó, elhúzhatnak a búsba a 2 év garanciájukkal.
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
Inno3d Szerettem ezt a márkát sok vga-t vettem tőlük.
-
steven84
tag
válasz ->Raizen<- #23 üzenetére
Inkább HD7950-et veszek 80000,- ért és felhúzom a hd7970 teljesítményére.
Sajna a GTX 780 túlárazott, kár érte... -
zazahoho
őstag
Hűtés terén nem alkottak nagyot a gyártók, talán giga-evga ,200 ezerbe beleférhetett volna egy kis kreativitás is.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
ViZion
félisten
Őszintén? Az antisztatizacsi is jó, csak fain legyen a kártya. Ez nemkem úgy bő 150k-val meghaladja a tűréshatárom
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
zazahoho
őstag
Ennyi pénzért, esetleg a mérnökök is dolgozhattak volna cseppet.
Remélhetőleg kiadnak ilyen hűtéssel is 780-at. Anno ez volt az egyik leghatékonyabb, és leghalkabb 480-as.Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
brian1987
tag
De legalább nem firkálják a dobozra hogy DX 11.1!!!
Aztán ennyiből lehetne 1 cf vagy sli vagy quad és fogyasztásban is ott lenne.
Régi értékeléseim :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=brian1987
-
szajoho
tag
200k? Acélos ára van!
Annyiból egy nem gyenge asztali gépet lehet építeni vagy egy tisztességesebb notebookot venni.Azokat lehet használni,a GTX780-on magában nem fut semmi!
18 éve a PH-n. Nem ma kezdtem és nem is tegnap előtt! :-)
-
ch003067
addikt
Hova lett az egyediség ? Végül is tök ugyan úgy néz ki mindegyik..... Csodálatos.
Nem szép, de legalább ronda.
-
Sondi1986
addikt
Ez az undorítósáig lemarad:
-
LNx
tag
legyen szives valaki mondja mar el nekem, hogy mikor lettek ilyen dragak a kartyak? regen a top 120-130 volt most meg egy gtx670 kerul annyiba... mintha ugrottak volna egy kategoriat az arazassal, de a relativ teljesitmeny meg maradt a regi...
-
cimabue
tag
Az EVGA duplaventis ACX érdekes lehet, a teaser videón olyan, mintha a backplate-et felugrasztották volna a nyák és a hűtőbordák közé...
-
Cole86
senior tag
Szépek vagy nem szépek, [moderalva]
Új széria gyanánt kiadták a szuperszámítógépes vga butított verzióját (TITÁN) és ezt még lejeb butították a GTX 780 személyében, ami eszméletlenül drága 200+k,valamint a 7970ghz edition szintjénél nem tudhat sokkal többet, mivel már a titán sem alázta le 3x-os áron... Memóriában 1-1ben 7950/70es szint, 3gb 384bit..
GTX 770 = GTX 680assal, megemelt órajel (+40mhz) és talán jobb memóriát raktak rá (esetleg gyári tuning amit bír max közelében) A hűtés dizájn lett más ,de minden számoló egység és egyéb adat ,változatlan, bár a fogyasztás nőt..!! info
GTX 760 = GtX 670 stb..
Sajnos lassan ,de biztosan kicsinálja magát a cég, [moderalva]
Ennyit az új 7-es szériáról ilyen kedvező áron.. Ennyire nem nézhetnek hülyének mindenkit.. ugyan azt eladni, drágábban, más néven.. nice!
Árfolyam ide vagy oda, ez parasztvakítás magyarul!
[moderalva]
[ Módosította: 7 ]
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
BlackSoft
addikt
Az a dupla venti tényleg jól néz ki, de szar, mert oldalról húzza a levegőt...Most mivel valószínű nekem ezel fognak jönni, nem tehetek be abból az evga-ból 3-at egymás mellé, mert nagyon rossz lenne a hűtés.
A referencia hűtés hatékonyabb több kártya esetében.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
BlackSoft
addikt
Nem túlzás az ára, a 650 dollár szerintem bőven jó. Csakhogy nálunk persze nem ennyiért fogják árulni..Miért is árulnák az ajánlott forgalmazói áron?!
Főleg itt, ahol tized annyit keresnek az emberek, mint ott, ahol a legolcsóbbNekem most ebből lesz 3db, persze nem itt veszem tahóország közepén, hanem majd jön messziről jóval olcsóbban
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
zazahoho
őstag
Az üzletpolitikai nézeteddel egyetértek, sajnos régóta ezt csinálják. Viszont az NV eltűnni nem fog, temették őket már a 9 szériánál is. Én még az mx440-ből is vettem, pedig az nem mostanában volt
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest