Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
MGS-ben, amikor visszamegyek az első emeletre, a Utility Room-ban mit kell csinálni, merre kell menni...?

-
GALARDO
addikt
válasz
skylinelaca
üzenetére
Nekem mindegyik játék simán fut egyik sem akad.
-
mint korábban írták, telefonja válogatja a szaggatást, meg szerintem a játék is. nekem a One,Bounce kicsit sem akad N95 8gb-on, de pl a dogz Brothers in Arms, és a fifa 09 igen.
-
Gabifromsf
csendes tag
Nem tudom ti milyen szaggatásokról beszéltek,de nekem eddig egyik nGage-es játék sem akadozott.Gond nélkül fut az öszes,sőőt még a nagyobb terjedelmű sisx-es játékok sem csinálják!!!N82-vel nyomulok.
-
plus44
veterán
Mindig is Bounce rajongó voltam, szerintem ez a játék volt a legjobb mind közül.

-
Fancy-boy
addikt
Kis hiba:
Tarton velünk Ön is!
Egyébként jó cikk!

-
Typhoon47
senior tag
egy kicsit laggzik némelyik

-
válasz
marchellow
üzenetére
És még köze sincs egymáshoz

-
cilo9
aktív tag
A labdás játék trailer-ének első fele jópofa. Jót nevettem ahogy panaszkodnak a labdák!
A játékok nem túl erősek, de legalább az MGS értelmesebb ezen a platformon, mint az almáson, az botrány lett! -
Zsoo80
tag
válasz
marositech
üzenetére
hát igen ez a baj ezekkel a symbianos meg a windowsos telcsikkel is. lassúúúúúúúúúa cikkhez:
a kaptár szerintem eléggé sikeres film volt, közel sem "b" kategóriás....
-
marositech
senior tag
Pedig ez nem nagyon jó hogy 5-10 fps-sel mennek...
Jómagam majdnem 5800 tulaj lettem volna, amikor megláttam, hogy mennyire szaggat a névlista görgetés
De aztán megláttam az Ap... 
-
crue
őstag
Eléggé szaggatós a videókon mindegyik, így nem sokat érnek ezek a 3D-s csodák.
-
<NewL>
addikt

Új hozzászólás Aktív témák
- Használt LCD kijelzők
- Acer Nitro V 15 gamer laptop RTX 4060, i5-13420H, 165 Hz!
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A játékok nem túl erősek, de legalább az MGS értelmesebb ezen a platformon, mint az almáson, az botrány lett!
hát igen ez a baj ezekkel a symbianos meg a windowsos telcsikkel is. lassúúúúúúúúú
De aztán megláttam az Ap...