Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
cairojack
üzenetére
"Mert ha egy embernek nincs szüksége asztali progira, akkor annak valszeg elég egy jóval-jóval olcsóbb droid,"
Nézd. 1 éve volt Asus TF101-em. Nem mondható, hogy gagyi vacak. Ennek ellenére csak a szenvedés ment vele. Mindenre volt 500 alkalmazás legalább, de mindegyiknél volt valami, amitől nem volt tökéletes. A PDF readerek lassúak voltak, az video lejátszó kiakadt egy 20 megabites fullhd mkv-től, aztán a droid lerogyott tőle, az ingyenes office alternativák szarok voltak, a win hálózatot nem kezelte rendesen. a levelezője állandóan kiakadt, a játékokhoz mindig újra kellett indítani, és átkókányolt vackokat kellett felrakni, hogy menjenek. NFS például. A képnézegetője minden szart belekevert, a játékok könyvtárait is. Szóval minden olyan volt mintha, de mégsem. Aztán megvettem az ipadot. Nagy volt az öröm, mert nem recsegett, nem nyikorgott, nem indult újra. Itt meg elegem lett abból, hogy JB nélkül szar minden. Nem lehetett képet törölni róla, ha pc-ről raktam fel, minden be volt korlátozva. Nem lehetett külső perifériát rárakni, a 16 giga 5 perc alatt betelt. És belevágtam, megvettem az RT-t.
Itt végre azt kaptam, amit szerettem volna.Atomos win8: Mivel még nem jelent meg itthon szinte semmi, csak a régi atomosok, amiknél az RT messze gyorsabb, tovább bírja az akksi, igy nincs mihez viszonyítanom. Majd ha megjelenik a T100, megnézem. De addig a Surface RT a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest