Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70339072

    törölt tag

    válasz fagy53 #5106 üzenetére

    Az 1.9-es patc bőven tartalmazott már vegetációs újításokat a sima 6.1 es brutálban szépen meg is jelentek a lombnélküli fák, és az új fű is elütött az öszképből amit a régi textura lecserélése helyett mellé raktak be más névvel. Tulajdon képen ez volt a legnagyobb rizikó, kivonulni a 6.1 reloaded-el úgy meghírdetve a 1.9.x-es kompatimilitását hogy a következő akár hanyadik (1.9.22?-nél járnak ha jól láttam) patch is tönkreteheti, hiszen a milliós AI foltozgatás toldozgatás között szépen el lett hallgatva amikor a vegetációs textúra is megérkezett szépen becsomagolva a többi között. Ettől függetlenűl sem bántam meg mert ha lesz még "beemelni és javítani való" a végleges 1.9-ből, lesz indok a Brutál 7.1-re.
    Nem Nagy ügy... :)
    Jó magam is próbálgattam a magyar map-el nekem is tetszett az összhatás..., de sajnos garanciát és kompatibilitást még mindig nem mernék rá hírtetni, mert az utolsó verziójuk amit valahonnan sikerült lehúzni is tartalmazta azt az átláthatatlan és szerintem feleslegesen ugyan azokat a textúrákat, amiket ők átnevezgettek több példányba, azonban én a Brutálba így nem akarom beemelni, hiszen ott van már egy példányba mi a fenének ugyanabból még 3-4 féle csak mert más a neve?
    Valóban csitult a szinvilága ez a verzió is nagy dobásra sikeredett, mert megint csak szerverek haltak be,,, sok komment pl az ets2-n a letölthetetlenségről szólt, miközben ezzel egy időben jöttek a fikázások :)
    Még 2 napja sincs hogy fent van, a letöltők számát ugyan nem ismerem, de a videót azért csak megnézték idáig 2200-an.

Új hozzászólás Aktív témák