Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stúdióminőség
SBC/AAC
Válassz egyetAz emberi szem nem lát többet UFS 2.1-nél
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hűha, azt hittem a kattintásvadász címek az IT cafén mennek.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
válasz viragdani01 #2 üzenetére
Persze, nem is neked szólt :) inkább a gyártónak
Shame on them, hogy nem olvassák az MA-t.Ígérni én is tudok bármit
Az emberi szem nem lát többet UFS 2.1-nél
-
Van jópár AT fejhallgatóm , köztük m20x is, nyilván ha tök ugyanaz a BT változat mint a sima, akkor vezetéken tudhatja, de akkor már veszek egy vezetékes m20x-et olcsóbban
Szerintem stúdióba jobb lehet az M40x amúgy.
M20x-nek van egy kis dip a magas tartományában, az m40x-nek meg kicsit emelt a mélytartománya. Innentől meg szerintem egyéni preferencia kinek melyik.Gyári párnával nekem az összes Mx0X szériás AT kényelmetlen nem is használom őket gyakran
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az M40x arra alkalmatlan az 50-es széria semlegesebb hangzást nyújt és nem tolja a mélyet maga előtt. Persze ki mire használja. Az ATH anyaghasználatban hulladék ráadásul az összes és nem is túl kényelmes az M széria. Van itthon gyorskötözővel meghekkelt példányom. De hangzásra viszonylag rendben van külső felvételekre nagyon jók. Ezért is van nálam használatban mindezek ellenére.
[ Szerkesztve ]
-
Van az is, meg kis ideig volt a BT változat, de végül azt eladtam. M50x nálam HM5 párnával egész jó. De nekem az is kicsit basszusos, nem túlzottan, de több mint amit szeretek. De studio munkára a szériából valószínűleg tényleg az a legjobb. De az M60X/M70X-et nem hallottam még.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz bLaCkDoGoNe #3 üzenetére
Finomítottam a címen, nem volt cél clickbaitelni.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz viragdani01 #9 üzenetére
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
niof
addikt
válasz viragdani01 #2 üzenetére
Nem lett volna túlzás, hanem az lett volna reális. Bár marketing szempontjából tök mindegy, mert azon a néhány 100000 emberen kívül, aki már jártak komoly stúdióban, az embereknek fogalmuk nincs, hogy az milyen. Így ha meghallgatják, és van aki elhiszi, majd esetleg valamikor betéved egy stúdióba, és rájön, hogy át lett verve, akár be is perelhetné a céget, szándékos megtévesztés miatt. Na ennek kb. pont annyi az esélye, mint hogy ez a retek "stúdió hangzást" biztosít majd...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
Aha, persze. M40X. M50X. Kb. le sem tagadhatnák a rokoni kapcsolatot. Általában az M50X-et mélyben súlyosabbnak mondják, ahogy a grafikon is mutatja. "Semlegesebb" (nem az) az M40X. De az anyaghasználatuk valóban ótvar, soknak tört a pántja egy időben, nem tudom, hogy ezt esetleg orvosolták e már...
-
ThorsHUN
őstag
Az árkategóriához képest is "szar"?
-
niof
addikt
Pont az a baj a megfogalmazással, illetve az állítással, hogy egy olyan kategóriába tolja az eszközt a marketing, aminek biztos, hogy nem felel meg. Az, hogy hogyan szól valójában, azt csak az tudja, aki hallotta. Ettől függetlenül lehet neked tetsző, itt csak ezzel a stúdió dologgal van probléma.
-
niof
addikt
válasz #95462144 #16 üzenetére
Persze, nincs ezzel gond, nyilván mindenki mást-mást kedvel egy adott fejhallgatóban. Az árat figyelembe véve ettől még lehet, hogy sok embernek fog tetszeni a hangja. Én pl. nagyon szeretem a HD 25-1 II-nek a hangját. Kb. elektronikus zenéhez nem nagyon találsz jobbat. Igaz, kinézetre full fapad, és sokan nem szeretik a supraaurális megoldást, de olyan komoly, ütős mélyeket még más fejhallgatónál nem hallottam, mint annál. Nagyjából vissza képes adni azt, amit egy fesztiválon hallanál. Nem véletlenül gyártják kisebb-nagyobb változtatásokkal már több, mint 30 éve! De a fejhallgatós topikban van olyan, aki kifejezetten utálja, mert az ő ízléséhez, az ő általa hallgatott zenékhez egyszerűen nem való.
Tehát, a címben szereplő fejesnek ettől még lehet sokak számára szerethető hangja, csak sosem lesz belőle egy Sony MDR-7506, Beyerdynamic DT 100 vagy AKG K 240 Studio...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
KisDre
senior tag
amúgy miért nem a 30MX-ből csináltak BT-t akkor már, ami összecsukható? bluetooth szerintem jobban passzolna ahhoz
KisDre.artstation.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nokia-Microsoft-Lumia micro usb hálózati töltő, új AC20-E
- 15 Pro tokok és üvegfóliák
- Welora Prémium autós telefontartó, erős mágnessel, szellőzőrácsra rögzíthető
- Eladó ,egy sosem használt ,ritkaság !!! Samsung NOTE 8,, GYÁRI ÜTÉSÁLLÓ VADONAT ÚJ TOK
- Samsung Galaxy Z Fold5 Fold 5 tok tokok aramidszálas kevlár magnesafe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest