Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
Kiváncsi vagyok ebben mit és hogyan tudtak úgy megcsinálni hogy 2év után elromoljon. Várom a fejleményeket
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Hg3X
tag
Jól látom, hogy nem RGB? Ch Razer, 2018 van...
Jeff who??
-
Hg3X
tag
válasz Drótszamár #4 üzenetére
Azért elképzelem az alábbi párbeszédet:
- "Képzeld, úgy döntöttem, hogy belekezdek én is a bányászásba."
+ "Naa, ez remek, és milyen riget fogsz használni?"
- "Hát elsősorban RGB streamer mikrofont"Jeff who??
-
lemusz
addikt
Csak nekem van olyan érzésem, hogy ha valaki már ilyen árkategóriában keres, akkor Razer helyett más márka az ajánlott?
-
ribizly
veterán
Egyáltalán nem.
Már jó ideje az egyik leginkább ajánlott mikrofon ebben a kategóriában a Blue Yeti, ami jóval olcsóbb és tudja mindezt egy ~1000forintos popfilter segítségével.De akkor mondanám, hogy ott van az egyik legolcsóbb, de már az amatőr zenei demók felvételére is alkalmas Samson C01U Pro
Arról nem is beszélve, hogy van bőven anyag a youtube-on arról, hogy melyiket éri meg leginkább bizonyos árkategórián belül megvenni és ez elég komolyan van prezentálva a különböző helyzetekben (érdemes néhány videót megnézni ezekről, mert nagyon jól reprezentálják mit várhat az ember).
Ezek a Razer termékek biztos jók amúgy, de inkább az előkészített integrálhatóságuk lehet itt a kulcs, semmint a valós hangi tudásuk.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
LoL
Ja, de miután rádob az ember egy ekkora "hajat", beállítja egy rezgéscsillapítós modulba, meg körülveszi minden jóval, utána már annyi sem látszik már ki belőle, hogy azt megmondják róla milyen márka, nemhogy a színét megállapítsák.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
warfernom
tag
Szomorú hogy ilyen irányba megy a razer :/
2018 eleje és kihoznak egy olyan terméket amin nincs RGB világítás. Szhhhhomorúú pedig ez lett volna az egyetlen előnye a többi gyártóval szemben hogy ez szebben világít mint egy led lámpa.
Haaaaj mindegy megyek ki is sírom magam az RGB razer zsebkendővel.Jbl Extreme, Corsair Scimitar & K70, Nzxt52
-
macilaci78
nagyúr
válasz warfernom #11 üzenetére
Én azt várom már, mikor kereszteznek végre RGB-s perifériát sólámpával az aromaterápia és az egészség jegyében! Mondjuk, sótömbből faragott WASD billentyűk, vagy egérház. Utóbbinál plusz előny, hogy izzadós tenyerűeknek is csúszásmentes fogást biztosít.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
warfernom
tag
válasz macilaci78 #12 üzenetére
Na persze
Lsssurcs (hang miközben alanyunk RGB Razer mugholder-bol issza a szivárványos buzis koktélját.Jbl Extreme, Corsair Scimitar & K70, Nzxt52
-
Petyás
tag
50-ért lehet venni Audio-Technica AT2020 USB-t, aminek a hangjában azért jobban bízok.
Ugyan vissza nem hallgatható, de ezt egyszer kell beállítani, közben nem tudom minek visszahallgatni, főleg ha az ember utána meg is vágja. -
ribizly
veterán
-
n4n3x
csendes tag
válasz macilaci78 #12 üzenetére
-
Indy69
aktív tag
Szerintem egy kicsit túl árazott nekem egy ilyen van [link] és bőven jó
-
GodGamer5
addikt
Már alig várom, hogy halljam a sok jutyúbert közvetíteni vele.. Ja nem. A víz kiver ettől a sok önjelölt celebtől.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Vesa
veterán
Lesz belőle RGB Chroma? Mer anélkül nem elég gémer...
A tudomány a valóság költészete!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Thinkpad P14s Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 7840U 32/1TB 780M Graphics 4GB!
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
- A középkategória királya: Intel 1235U 10C/12T passzív barebone
- HP Pavilion x360 14-dy Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1195G7 16/512 FHD Intel Iris Xe
- Rockrider St520
- Sony PS5 Lemezes Dobozos
- Apple Watch Series 9 45mm cellular Graphite Stainless Steel, fólia, Milanese Loop, 100% akku
- Sony A6000 + Sony E PZ 16-50 mm F3,5-5,6 OSS + Sony FE 50mm F1.8
- HP Pavilion 17,3" gamer laptop i5-7300HQ 16GB GTX1050ti hibátlan alkalmi áron!!
- G.skill 3200Mhz DDR4 16GB (2x8) - memória eladó - Oázis garis
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest