- Hisense LCD és LED TV-k
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Nem győzött meg engem sem.
-
TeeJay
félisten
az EVO is minden álló nézd meg
és még gyorsabb is
sőt nyakamat rá hogy még a NAND is hasonló ezekben
csak egyiket eladják sima normál SD-nek másikat meg hiper szuper SD-nek
melyik SD kártya nem bír ki 1méter víz alatt egy napot? ezek teljesen zárt kártyák semmi sem árt neki
de biztos jobb ez
mondom van pár 64 meg 128gigás EVO Plus-om és bőven hozzák a 100/60MB és 100/90MB sebességetMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz kakuk.tamas #7 üzenetére
Ilyet még viccnek se mondunk. Nehogy a memókártya túléljen
Mai világban minden megtörténhet sajnos, de igazad van nem szabad ilyeneket írni....
Hidd el, az elmúlt 2 évben nagyon sok mindent láttam, és nekem is gyanus, hogy egy mostani memória kártya engem is túl fog élni.. és mondom ezt 3X közepén 21 hónapos szívtranszplant után..De hogy ON is legyen, én is keresgélek egy 256-512-es gyors kártyát (elgalábbis írás terén). de még nem tudom melyiket vegyem. most egy 32-es evo-m van, de évek óta csak megy a mentés, mert állandóan kopik a hely és mindent a gépről kell guberálnom ha valamit szeretnék.
Telefonon nem szívesen tárolok anyagokat hiába 128gb, mert biztos akkor romlik el a telefon, ha olyan dolog van rajta amiről épp nincs mentés. -
Macilaci457
őstag
Eddig is volt az Industrial széria, arra sem volt élettartam garancia, csak azt hiszem 5 év.
A többi gyártónak pedig a garancia feltételeit is érdemes megnézni, mert pl. autós kamerában használva az élettartam garancia elvész... ezért vannak a specializált memóriakártyák, és azért van rá rövidebb garancia. -
Reggie0
félisten
Nekem eddig sem mentek tonkre a muszerfalban levo kartyak.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz MaxxDamage #6 üzenetére
Ha már csak 9 évig szolgál ki, akkor megérte. És én ilyen esetben inkább megtisztelném a gyártót azzal, hogy veszek másikat.
"Örülök, ha 10 év múlva még élek majd"
Ilyet még viccnek se mondunk. Nehogy a memókártya túléljen.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
válasz kakuk.tamas #5 üzenetére
Mind1!
Örülök, ha 10 év múlva még élek majd
Azért köszi!
Amúgy meg gyártóval tudom rendezni, számla meg minden rendelkezésre áll.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
kakuk.tamas
addikt
válasz MaxxDamage #4 üzenetére
Szarul jártál, mert a dobozon rajta a végtelen jel, vagyis örökélet gari van rá.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Canvas React 120 hó garival vettem (512GB) még tavaly... szóval ilyen, köszi de inkább kihagyom/kihagynám. Azért köszi a cikket!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
TeeJay
félisten
ezt egy EVO Plus kártya röhögve túlteljesíti olcsóbban... Ott a128GB tud 100/90MB-ot és U3-as
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
liksoft
nagyúr
A támogatás esetleg adatmentést is tartalmaz a 2 év alatt?
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Patice
nagyúr
"...két év garanciával..."
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Új SanDisk ultra 64 - 128 - 256 - 512GB MicroSDXC kártyák . Árak a hirdetésben .
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-