- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- iPad topik
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bayarena
aktív tag
Tetszetős, de a 3as ventiknél a legalsónak mi a célja? Ami nem a radiátoron van.
-
törölt tag
Lesz érte tülekedés...
Azok között, akiknek pont jó lesz.
-
Wiz Khalifa
addikt
Nem rossz és ha a vízhűtés is benne minőségibb mint az olcsó vackok akkor nem lenne rossz a kiírt 300 dolcsis fogyasztói árhoz. De nálunk úgy is több lesz.
Vajon a vízhűtés milyen foglalatokat támogat? Mert ilyen adatot nem igen találni.
Smoke some weed nigga!
-
Kb. 100.000 Ft... Helló szia...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
cyberwarfare
addikt
Nem rossz elképzelés, de az ára.....
-
Hg3X
tag
Szerintem baromi jól néz ki
Az a flow indicator a ház elején pedig szerintem kifejezetten ötletes...
Jeff who??
-
ViZion
félisten
válasz
macilaci78 #8 üzenetére
Normálisabb vízhűtés ennyi, ház nélkül...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
abridabri
veterán
4db kifele fujo venti , 0 befujo, keskeny levego beomlo nyilas a tetejen .Asszem itt lesznek homerseklet gondok rendesen egy nagyobb TDPs rendszer beepitese utan , a porosodast mar meg sem elitem
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Elcseszett koncepció. Airflow 0. Az jó, hogy benne van egy cpu hűtú AIO, de a VGA megfő a saját levében, tehát ott is csak AIO jöhet szóba.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Milka 78
nagyúr
Marha jól néz ki és a fiókos hdd megoldás is tetszik,de ami nem jön át,hogy a képen lévő vízhűtő radi honnan hová dolgozik?Ez az egész áramlásilag egy katyvasz.
-
Dr. Akula
nagyúr
"három 3,5 hüvelykes meghajtónak van a már említett blokkban hely, amely fiókos rendszerű, de a meghajtókat tároló keretekbe 2,5 hüvelykes megoldások is szerelhetők"
Ez most hotswap, vagy csak sima, hátul kábeldugdosós parasztvakítás? Mondjuk hotswapből is jobb lenne olyan amihez elöl, kívülről is hozzá lehet férni, kevesen akarnak ezért oldallapot fel-le szerelgetni.
-
ViZion
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ph Itt a GamerStorm New Ark 90 – ahol minden hardverelem szeretne lakni.
- Corsair RM850X professzinális moduláris tápegység prémium változat az X széria eladó.
- Be Quiet Dark Power 750W (Gold)
- Corsair RM750 tápegység, dobozos, garanciális - eladó!
- Beszámítás! Cooler Master V850 SFX 850W GOLD tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Fractal Design Define C TG Tempered Glass Edition
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest