- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Házimozi belépő szinten
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben01
őstag
Az biztos,hogy sokat dolgozott vele,de iszonyatosan giccses.Szerintem borzalmasan ronda lett, de nem nem egyforma az ízlésünk szerencsére.
[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Black Dragon
addikt
Nagyon tutin fest.
-
petata
őstag
Nájszos. Szépen mutatna a nappali közepén az üvegasztalon
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
enginev3.0
félisten
Ennyi pénzem, és tehetségem lenne én is csinálnék, bár 100%-ban eltérne ettől, de a lényeg hogy a készítőjének tetsszen
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Látszik, hogy sok munkát fektetett bele, de messze áll az ízlésvilágomtól.
<< Heimdal >>
-
ledgeri
nagyúr
De ha ennyit dolgozott rajta, miért hagyja benne a módosíthatatlan gumigyűrűt a vízhűtés-kivezetésnél... hátul ...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nemrossz, igaz kicsit csicsás, de vannak azért durvábbak is:
Live-Die-Respawn
-
CsuBaKamBra
tag
válasz enginev3.0 #4 üzenetére
Szerintem egy ilyen műhöz nem feltétlen pénz kell inkább tehetség és ÓRIÁSI kitartás.
/azért kíváncsi lennék hogy hány órát dolgozott rajta
És kitudja lehet, hogy meg is válik a művétől (biztosjópínzért)
Különben a stílus kicsit fura nekem. De aki ilyet tud készíteni....
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Arcanum feelingem lett. Megyek játszok vele
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
haddent
addikt
Hát rengeteg a munkaóra benne, az 100%, de nekem is kicsit sok lett... Ha én egyszer nekiállnék ( de nem fogok mert se türelmem se tehetségem ), akkor tuti, hogy minimalista stílusban alkotnám meg Szerintem épp attól lesz "élethű", hogy tényleg csak a szükséges alkatrészek vannak ott, de azok a stílussal megegyező anyagból, színben.
-
rbence
senior tag
Úristen de beteg
Nekem tetszik a steampunk stílusirányzat,de azok a Titanic kémények már nem kellettek volna szerintem"...Life is too short to remove USB safely..."
-
Apika
addikt
Nekem bejönnek a Steampunk cuccok. Ez is nagyon tetszik!
[ Szerkesztve ]
-
darkarthur
senior tag
Te jó ég, mennyi meló lehet benne!
Jól néz ki nagyon!Samsung S23 Ultra 5G
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Elismerés a munkáért, de szerintem nem szép. Valahogy a Némó hajója jut róla eszembe
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
ledgeri
nagyúr
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Destructo
senior tag
Up! Van benne munka!
-
GAlli
tag
sajnos csak wannabe steampunk, nem a giccs a hiba, hanem hogy nem latszanak igazinak a díszek, hiszen nem valódi vörös-sárga rézből vannak, de ha mégis akkor túl finomra vannak polírozva, az eredeti durvaság, textura hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
lujó55
addikt
gyönyörűség
-
DRB
senior tag
Ez leginkább, ahogy ránézek, egy utánzatnak tűnik. Abban sem vagyok biztos, hogy pl. az oldalán lévő fogaskerekek egyáltalán forognak(teljesen úgy tűnik, mintha oda lennének ragasztva), vagy a műszerek mérnek(gondolom a munkanaplóból kiderül, de rohadtul nem tudok spanyolul ). Viszont az igazi steampunknál ezek a kütyük működnek(vagy legalább is nagy részük működik), sőt akár valami szerepük is van, példának jó amit korábban be is linkeltek a #9-ben. Vagy egy másik: [link]
Viszont így is sok munka van benne, mindenképp elismerésre méltó , csak éppen ez nem az aminek nevezi a készítője, szerintem.(#21) GAlli: Munkanapló alapján, vagy legalább is a képei alapján , a réz alkatrészek tényleg rézből vannak, csak épp le lettek fújva rézfestékkel. Csak azt nem tudom minek.
[link] [link][ Szerkesztve ]
-
Tibor_560sec
aktív tag
Szép szép ... csak a színesfémtolvajok kedvet ne kapjanak ...
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
törölt tag
nekem sem áll össze a kép, tényleg szép de valahogy nem adta át. a másik meg a beltér, amit egy ilyen jellegű gépnél szerintem vétek érintetlenül hagyni, ha már a külsőre ennyi időt és erőt áldozott a belső vizezést is megcsinálhatta volna, legalább. azért persze gratula a készítőnek
-
Pantok
aktív tag
Pontosan ez.
Egyszerűen látom alatta az eredeti házat, és a nagyrésze tényleg nem réznek néz ki.
Ráadásul az ilyen fogaskerék-szeletek az oldallap sarkain gagyik, úgynézki mint valami tábla egy kirakatban.
Sokat segített volna fával borítani a házat, vagy fa mintával bevonni, ez egyáltalán nem tetszetős. -
banhammer
veterán
Ügyes.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
draco31
veterán
Nekem tetszik, de hogy nem csinálnám meg magamnak az biztos. Más irányba mennék.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Neurotoxin
őstag
Van benne elég sok munkaóra, de nem jön be, pedig a steampunkot kedvelem.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
XtremLor
őstag
Az oldalan levo zsaneros ajto nekem tetszik, nem keves munkaorat olt bele a keszito az latszik rajta.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Entryy
aktív tag
Hardware-re már nem futotta...
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
nagyúr
Látszik, hogy emberünk nagyon sokat dolgozott vele, de szerintem inkább giccses lett mint steampunk-os. A steampunk dolgok; arányosak ezért szépnek látjuk őket és nagyon aprólékosak. Nézzünk meg csak egy régi írógépet, vagy egy régi inga órát... Azért mert valamiben rézcsövek vannak azért az nem lesz sztímpánkos. Különben a cirkóm is az lenne
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Chiller
őstag
Bioshock Infinite CE-hez jöhetne
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ezt a csaj már viszont bebírná a kis beletek mi?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Indy69
aktív tag
Wild Wild West
Jól néz ki de nem az Én világom. Azért nem semmi meló lehetett vele -
korion
senior tag
nekem se tetszik,(a festés szerintem is szép, a hatás is!!)
de egy régi zenedoboz modd. biztos nagyon szép lenne(ebben a stílusban)
a kevesebb több elven!+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
darkarthur
senior tag
-
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #34 üzenetére
Mekkora ötlet a steampunk-osított NERF pisztoly!!
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #40 üzenetére
A 4 éves lányomat vegzálja vele a szomszéd kisfiú. Minap volt a kezemben, hogy feldugom a kis népművészeti agyagedénynek.
-
lujó55
addikt
amúgy tetszik a steamplanet modja is...
-
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #44 üzenetére
Egy Omertát használ. Még nyavalyog, hogy nagyot rúg de majd megszokja
-
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #46 üzenetére
Nem értem a kérdésed...
-
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #48 üzenetére
dupla
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #48 üzenetére
Az Omerta egy gumilövedékes vadászpuska:
a NERF meg egy műanyag játék, amiből van 100 féle:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Ukrajnai háború
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Battlefield 2042
- Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- GTA VI
- Crysis
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest