Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lézervágás, gravírozás
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Pánik a memóriapiacon
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
A játék kiváló lett. Nem bírom letenni.
Visszahozza a régi idők hangulatát. Jobban a Warcraft III-ra emlékeztet. Fejleszthető hőst azért nem ártott volna beletenni. Azt nagyon eltalálták a Warcraft III-nál.Csak így tovább Starcraft II

-
Viktor77
titán
Skacok, brit játékeladási lista. A Sims és a WoW nem szokott rajta lenni. Tudjátok, "hülye angolok, angol hülyék!".
-
Spectrum
aktív tag
Hol a sims? Hol a WOW? Lemaradtam valamiről?
-
BalaNce87
addikt
"Szánalmas perkek és norecoil fegyverarzenál."
Ez a cod4-re is igaz, de egyébként tényleg jóval jobb mint mw2, mióta divatt lett a szintlépéstől föggően kapom a fegyvereket meg a perkek, hát nemtudom szerintem ez inkább tönkre vágta az egészet, mint javított volna. Ott a cod2 ahhoz ezek nem kellettek és nekem még mindig az a cod ami leghosszabb ideig lekötött, aztán próbáltam 1-et és az is igen jó multiba, a többi nekem már nem hozta ezt a színvonalat. -
Frigo
őstag
Ez lehetetlen, hiszen nincs is benne AA !!!!

-
Sicilian
addikt
Jaj, de váratlan dolog !!
-
Archanon
őstag
Én úgy vagyok vele, hogy ha zavarásveszélyt észlelek, nem megyek elolvasni a cikket, hogy utána zavarjon, így nem zavar. Tényleg van egy pár értelmetlen hír, mikor már épp nincs semmiről írni, de ha valaki szereti megemlíteni hogy egy légy szállt az MW2 DVD-jére Londonban, tegye, szíve joga. Bár azért mindenki szívesebben látna értelmes hírt.

Na, hogy on is legyek... Már vártam hírt, ami erről fog szólni.
Kíváncsi vagyok meddig lesz a listák élén. -
Jander
senior tag
Milyen hír is hiányzott ma... mi nem volt még... ezaz! Blizzard / Starcraft! Hál'istennek ma is boldogan feküdhetek le.
Na gúnyolódás off, tudom uborkaszezon van ilyenkor minden kis sz*rsz*r hírnek minősül.
-
föccer
nagyúr
Gondolom, hogy ezen nem lepődik meg senki.

-
menalcas
őstag
-
akangels
tag
És igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
GRAT SC2...igazán megérdemli ^.^És ők tudják hogy a WOW prepaid card nem játék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
GRAT ahoz is

-
elithun
őstag
Ne vegyék már annyian a MW2-t, soha nem fog lejjebb menni az ára, pedig már játszanék vele.
-
ysoltee85
aktív tag
jééé, milyen meglepő! csak nem az első az SC2?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(az én wowos ismerőseimet bezzeg nem tudom átcsábítani... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(5ért már lehet kapni)