Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kawaclipse
tag
Sziasztok. Az én laptopomban SSD van, és úgy hallottam hogy itt akkor nincs jelentősége a Ready Boostnak. Tud valaki erről valamit?
-
8nemesis8
veterán
Az AMP-knek elég meggyőző teljesítményük van. Árban még talán kicsit várat magára de mármár szerintem megfizethető kategória ekkora sebességért cserébe. Persze csak ha valakinek tényleg szüksége van erre.
-
zoltanz
nagyúr
Hajrá. Én is várok amíg jóárasítják a 100 GB körűlieket.
-
.mf
veterán
Igazad van, átsiklottam a szövegben az intel vezérlőn, feltételeztem, hogy az előző V és V+-szériához hasonlóan ez is más vezérlőt kap, s az intel vezérlők csak az -M és -E-nél maradnak. De úgy tűnik / valószínű ez az intel hivatalosan még be nem jelentett X25-X SSD-je, csak a Kingston előbb kiadhatta.
Anandtechen (meg még pár helyen) került fel róla teszt, X25-M G2 20/10 helyett 5 chippel, emiatt vegyes teljesítménnyel (egyes tesztekben az X25-M-hez közel, máshol a többi SSD-től is lemaradva) -- ez tényleg kifejezetten csak boot-lemeznek lesz jó.
-
Attila_26
aktív tag
én egy ocz core 64gbos ssdt adtam el.Majdnem megtelt és olyan lassu lett mint egy flopi
-
Cs_Laci
senior tag
Igen, komolyan kérdeztem...
Láttam a specifikáción a szekvenciális értékeket. De ennek mi köze ahoz amit kérdeztem? Szerinted Intel hány vezérlő chip-et tervezett? Max kevesebb chip-el van szerelve a cucc, ezért van kisebb szekvenciális értéke. De ettől még simán lehet randomban jó. Más kérdés, hogy talán a Random write-ban a kevés chip miatt alul maradhat. De ahogy érzem ezt OS-boot-ra hegyezték ki (Radnom Read), azért sem Indilinx vezérlőt raktak bele.
Ha meg esetleg arra utalsz, hogy nem Intel a vezérlő, akkor olvasd a cikket, mielőtt okoskodsz...
-
Még mindíg nagyon drágák
-
hétalvó
addikt
nekem elég lenne 16gb-os is csak legyen olcsó és lesz belőle szép nagy raid tömb, de ez a 40-es se rossz csak azért még ha 100 dodó is lesz az én verzióm 80k-ba fájna.
-
.mf
veterán
Ezt most komolyan kérdezed? Nézz már rá a specifikációira (170/40!) és az árára. Meg amúgy két hete volt itt cikk ennek a drágább testvéréről (V+), és abban Samsung vezérlő volt. Az Intel-SSD-ket ugyan átmatricázva, de eredeti nevükre utaló névvel (X25-M --> M; X25-E --> E) és hasonló árakon árulják. -
llax
senior tag
-
marcias
őstag
Hát engem ez úgy érdekelne, hogy OS+Programok. Így viszont már nem elég a 40GB, legalább egy 64GB-os modell lenne jó. Ezen felül, azért az írási tempója is lehetne magasabb kicsit. Ha így kerülne 110 dollárba, akkor azt mondom jó vétel. (megjegyzem, ezek a plusz követelmények már egyre rövidebb listát tesznek ki
)
-
Alakul a molekula. Csak még baromira kicsik.
-
llax
senior tag
Kb. ez az, ami kell az SSD piacnak: élénkülő verseny.
Bár az itt látható 200 dollár alatti SSD-k nem a leggyorsabbak, de eddig ezt az árkategóriát a néhány 10MB/s sebességű eszközök uralták. Így ha az árak nem is esnek nagyot, akkor is nagy előrelépés, hogy a desktopon is használható* sebességű eszközök leköltöznek a belépő árkategóriába.* használható: sebességben lényeges, a felárat kompenzáló előrelépés a HDD-khez képest
-
Cs_Laci
senior tag
Ebbe a 40-es cuccba vajon AZ az Intel vezérő lerül, ami az X25-ben agyon aláz mindent OS Boot-ban és RAndom Write-ban?? Mert akkor elég érdekes megoldás lehet...
-
Móci
addikt
Egy olcsó, kellemes sebességű 40-es ssd-re én is beneveznék szívesen. Rendszernek perfekt!
-
moha21
veterán
Mint mindennek ennek is eljön az ideje..
-
Én már várom a jóárasított 40gb-os ssdket. Intel is ígért ilyet, úgy látszik más is be akar nyomulni. Várom őket szeretettel
-
kelzsoca
félisten
Olcsóbb SSD-t a népnek, és lesz rá kereslet
-
Az a baj, hogy a notimban csak egy hely van, oda szívesen beletennék egy 256GB-os darabot, mert kell a hely. No, de 700 dollár/eruróért?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Active Media Product, a pureSilicon és a Kingston újdonságaiból csemegézünk.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Meggyi001: Telefonjaim a kezdetektől máig, avagy: My phone's antology
- Apple MacBook
- Spórolós topik
- Ukrajnai háború
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest