Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én már jó egy hónapja használom a Pc-s verziót, hibátlanul működik.
duree54
-
Kansas
addikt
-
tsi
tag
Hát azért nem szívesen gariztat az ember ha esetleg a rajta lévő adatokat bukja el. Jártam már úgy 3 hónapos vinyóval (WD Blue 2TB), hogy összesen kettőször volt bekapcsolva, a második bekapcsolás után már nem nagyon akart rá írni. Olvasni még lehetett, illetve szerencsére párban vettem őket és mindkettőn megvolt ugyan az az adat. Nem nagy összegről beszélünk (vinyó/ssd), de az adat ami rajta volt sokszor megfizethetetlen...
-
Kansas
addikt
És? Minden termékből van olyan ami gyártási hibás. Valamelyikből több, másikból kevesebb.
De nehogy már meg kelljen lepődni rajta, ha megveszed és működik... vagy ha meg nem is lepődsz rajta, de hogy hírértéke legyen...[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...
-
Kansas
addikt
Arról nem beszélve, hogy annyian gyűjtögetik kényszeresen a "felbecsülhetetlen értékű" családi videókat, hogy aztán a túlnyomó többségüket az eltevés után pontosan 0(NULLA) alkalommal nézzék vissza...
Aki meg üzleti és egyéb valóban nagy értékű adatot tárol, annak minimum RAID1 és esetleg extra felhős backup(enkriptálva) használatával javallott elérni hogy egy-egy hibás diszk vagy egyéb hardver ne taszítsa a gatterba...[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A friss fejlesztés hivatlosan is egy Sony által hitelesített megoldás lesz, noha a hardver ismerős lehet.
- BESZÁMÍTÁS! Akár az ÚJ 4TB Western Digital RED 3,5 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár az ÚJ 8TB Western Digital GOLD 3,5 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Használt Tesztelt SATA 3,5" 500Gb 1Tb 1,5Tb 2Tb Merevlemezek HDD asztali számítógépbe 6hó Garancia
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, Kingston, SK Hynix, Kioxia - STEAM DECK -
- SK Hynix PC801 2TB M.2 NVME PCI-E GEN4 x4 - Brutál gyors - Read-Write 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest