- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Canon EOS DSLR topic
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
solti
senior tag
Hi! én is búcsúzom a topictól, mert az Xperia U-mat a
falhoz vágtamberaktam a fiókba... Váltottam asszony régi Arc S-ére, ijesztő hogy mennyivel jobb1 évig küzdöttem az U-val, rootolva de stock ROMmal, de ennek vége. Megszámolni se tudom, hányszor nem tudtam felvenni a telefont, vagy hányszor fagyott ki.. Azt viszont megtudom számolni, hogy Gugli térképekbe hányszor tudtam keresni anélkül, hogy a keresésnél kifagyott volna elsőre.
A méretét, formáját, notification fényeit nagyon-nagyon szerettem, ezért is bírta ennyi ideig, de szomorú, hogy a többi része mennyire kuka (ok, szép kijelző, de ha nincs mi hajtsa, akkor szart sem ér).
Ha valakakinek kell innen, akkor akciós áron odaadom (ajánlatokat privátba). A kijelző karcmentes, független, viszont a telónak kb nincs ép sarka, szóval azért kapott az élettől meg tőlem is
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged