Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / - 7600X / 7700X / 7900X / 7950X "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Jól fog működni a Discord az új GeForce driverrel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Hát nem tudom, hogy a magyar közösség mit szól ezekhez a felbontásokhoz, de emlékszem mikor kb egy éve a notebook topicban azon hőbörögtem, hogy csak a konzumer kategóriának megfelelő igények kiszolgálására törekednek a gyártók az 1366 x 768-as felbontás állandó forgalmazásával és 15.6'-os méretben szinte alig van 1-2 gép amit lehet találni FullHD felbontással. Mindenki lehurrogott, még a boltokban is furcsán néztek rám és mindig "Minek neked ekkora felbontás?" kérdéssel kellett konfrontálódnom.
Ennek ellenére megindult egy trend a táblagépek terén ami sokkal kisebb kijelzőn is magas felbontást produkál. Ennek nagyon örülök és remélem, hogy hamarosan a notik terén is változik a helyzet (bár ehhez szerintem valamiféle csodára van szükség). Mondjuk rendben van, hogy ezek a tabletek a prémium kategóriába tartoznak, de mint azt mind tudjuk csak idő kérdése, hogy lecsússzon egy alacsonyabb kategóriába.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/
-
szilagyiv
senior tag
Szeretnék a SONY-nak köszönetet nyilvánítani azért a precizitásért, amivel lekezelték az Xperia Tablet S bizonyos sorozatánál fellépő tömítésproblémát!
Karácsonyra vettünk egy ilyen táblát és miután megérkezett, beregisztráltam. Ekkor figyelmeztetett a rendszer, hogy az én frissen vásárolt gépem is érintett a cseppálósági problémában, ezért jelezzem nekik, mikor vihetik el és javíthatják meg. Jeleztem. Jött a futár hétfőn, elvitte (Franciaországba), péntek este pedig már újra nálunk volt a készülék.
Kaptunk ajándékba egy képernyőtisztító kendőt, és egy levelet is, amiben elnézést kértek a kellemetlenségért.Ezt valahogy ÍGY KELL csinálni kedves többi gyártó.
Ezzel megalapozták, hogy egy esetleges következő készülékvásárlásnál a SONY márka élvezze az elsőbbséget.
És hogy ne legyek csak OFF, a cikkben szereplő termék természetesen KÉNE! -
bekes.andras
tag
... GPS már nem fért bele? :/
Éljen a SkyNET! :D - http://sites.google.com/site/htpconweb/Home
-
Ati1979
veterán
Nem rossz! Szerintem jó ezekbe a full hd.
Sokkal több értelme van mint a telefonoknál, ahol az üzemidőt teljesen kinyírja. Ide azért nagyobb akksi fér.Eddig ez a legszebb tablet amit láttam.
-
tabu3x
tag
én inkább egy 8" körüli tablát várnék már a sonytól. próbáltam a 10" körülieket, de magammal cipelni túl nagy, otthon pedig a gyerek kezében túl nagy.
ahogy az ipad mini kannibalizálja a retinás nagytesó részesedését, szerintem nem is állok egyedül ezzel a 8"-lal. -
Angel1981
veterán
Tetszetős, de még mindig nem vennék tabletet!
-
.mf
veterán
S vajh ez is, mint a Sony fél-strapa okostelefonjai is (acro S, V), kishazánkban nem kerül forgalomba?
Fotóim: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Buta virtuális gombok, de nagyon szép
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
danikollar
őstag
Jó ez a majdnem teljesen szögletes forma.
-
Dyingsoul
veterán
Na azokat már említeni sem mertem!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/
-
Kov1024
tag
válasz
bekes.andras #4 üzenetére
Ezek az adatok még nem a hivatalos specifikációból származnak, de meglepődnék, ha pont a GPS vagy például a Bluetooth maradna ki.
-
siti
senior tag
Szeretném megköszöni én is a Sony supportját, amiben kifejtették, hogy a Vaio VGN P11z gépüket legyek szíves Vistával használni, mert ők arra tervezték (ugyan az atomos procinak nagy kihívás), nem pedig Win7-re, bár elérhető hozzá Win7 driver (amik egyrészt vista átmentések) de bugos mint a kóbor kutya bolhajárás után. Ha pedig intel nem ad új drivert a gma500 vga-hoz, akkor ők se fognak (okés, tudjuk miért) és ha akadozik a youtube 240p-n egy újkorában 1000€ gépen, akkor az tuti amiatt van, mert én win7-et használok...
Kellene hozzá új belső sata-zif kábel: nincs, nem árulnak külön (weben látni irgalmatlan pénzért)
Kellene külső VGA/lan adapter: nincs (még weben se)
Új GPS/BT/GPRS/Wifi driver: nincs (hehe, vegyél újat, tudjuk hogy bugos, de ha nem kapcsolod ki a WiFi-t, akkor lesz GPS-ed)
ugyan arról a Sonyról beszélünk? Mert semmi support. Ja de van, válaszoltak hogy ne használjak ilyen gépen Win7-t[ Szerkesztve ]
Gyertek el a sokadik Bacsis Retro Számítógép Kiállítására Fülére! 2023 nyár
-
papaty22
csendes tag
csoda jol nez ki, ide vele
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
bekes.andras #4 üzenetére
A SoC részét képzi, így van benne az is.
-
mrhitoshi
veterán
Azt hitte már, hogy TFT LCD panel lesz benne.
PS4
-
Hina
aktív tag
Impozáns darab.
[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
noisia
aktív tag
Továbbra sem látom semmi értelmét a FHD-nak olyan 17" alatt, ezekben meg aztán végképp nem.
Wake up! Üzemidőt akarunk, nem szőrtelen betűket!!"A tanult ostoba nagyobb ostoba, mint a tudatlan ostoba." \n "Eddigi életed utolsó napja megegyezik hátralévő életed első napjával.."
-
aram01
nagyúr
Érdekes hogy kint van a kamera,de szerintem pofás darab,biztos jó olcsó lesz
(#22) Keldor papa:
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Prof01
veterán
Ez nagyon szép lett!
A 6,9 mm-es "vastagság" meg brutális!Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
bolvar
senior tag
Azt nem értem a sony-ban hogy adott lenne nekik az amit szerintem az apple akar összehozni.egy teljes "ökoszisztémát" ha mondhatom így otthonra.tévé adott-konzol adott-telefon adott-tablet is már.összehozhatnának egy tök jó rendszert ha valami módon ezeket összekapcsolnák de én nem látom csak az erre irányuló törekvéseiket?
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
vinibali
őstag
nem hiszem, hogy amoledes lesz...
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
bolvar
senior tag
De azt gondolná az ember hogy kreatív embereket foglalkoztatnak és előbb is kipattan ez a fejekből.bár a samsung se jeleskedik ezen a téren az apple meg ugye saját tv-re várat még(ha nem nézzük az apple tv-t ami nem pont ugyanaz mintha egy komplett tv lenne)
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
lujo10
aktív tag
Szép, de azért még mindig nem kell.
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az erőteljes belső mellett nagyfelbontású kamerát és térhatású hangrendszert is rejt az eddigi legkarcsúbb keret.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy S22 128GB Phantom Black ! 1ÉV GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy S22+ 128GB Phantom Black ! 1ÉV GARANCiA
- Elitebook 840 G4 14" FHD i5-7300U, 8GB DDR4, 240GB SSD, magyar világítós billentyűzet, gar
- Realme GT 2 Pro 12GB RAM 256 GB ROM mobil eladó megkímélt állapotban
- Dell Latitude 7490 I5 - 8.Gen
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest