Hirdetés

2019. augusztus 25., vasárnap

Hozzászólások

(#51) Hobbbyt


Hobbbyt
(őstag)

Háh..

Én bezzeg egy sima kis irodába akarok valami hasonlót venni ami kiváltja a monitorba épített zajkeltőt (nem ennyiért, hanem efféle BT hangszórót 15-20e körül max) mert: ketten vagyunk, azonos zenei ízléssel és néha jó lenne egy kis pörgős ütemes, erős valami ami mellett jobban pörög az autocad is. Nézegettem sima PC hangszórókat, de azok ennyi pénzért meg sem közelítik ezt az élményt. Egy normális studio hangfal meg pazarlás lenne árban és tudásban egyaránt. Szóval.. marad "ez" a kategória.

[ Szerkesztve ]

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. |.. sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s6e ..| Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore, QuadCore...

(#52) ClioRS válasza Xaels (#21) üzenetére


ClioRS
(őstag)

Valamit valamiért. Van nekem itthon egy JBL/Nokia PlayUp, 14-ért vettem anno. Azért van nem kevés különbség pl egy JBL Xtreme-hez képest, és sokszor kevés a PlayUp.

(#50) hibavissza
Ha valaki gyökér az hangszóró nélkül is az. Mi nem szoktunk olyan helyen full hangerőn zenét nyomni, ahol másokat zavar.

[ Szerkesztve ]

(#53) MaUser válasza Xaels (#1) üzenetére


MaUser
(addikt)

Annyi, hogy nagyjából ezen az áron kapsz olyan hangot, amiről nem egy kihangosított telefon jut az eszedbe (+ mélyek). Kedvesemnek Denon Envaya Mini van, teljesen jó arra, hogy grillezésnél telefonról szól a kedvenc rádio/spotify/stb vagy gyerek ezen hallgat youtube-ról gyerekdalokat anélkül, hogy elkaparnád az arcod a nulla hangminőségtől. Helyet meg szinte semmit nem foglal, ráadásul fél kiló az egész. Nyilván nem egy Focal Utopia ( :DDD ), de nem is sokol rádio már végre.

[ Szerkesztve ]

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#54) joey04 válasza papelado (#7) üzenetére


joey04
(félisten)

+1

(#55) Jim74 válasza hibavissza (#50) üzenetére


Jim74
(veterán)

:DD :C :R

(#56) didyman


didyman
(őstag)

Akik a hangosan bömbölő vonatfülke/lakótelepi lakás vízióját vélik belelátni az értelmetlenséggel karöltve ebbe a termékbe: ezelőtt 30 évvel a fél világ boombox ámulatban élt, a hordozható kazettás-rádiós magnók mindenfelé előfordultak. Nagy hangerő, jóval testesebbek voltak ezeknél a kütyüknél, valahogy mégis túlélte a világ. A szerényebbeknél a Sokol üvöltött (pláne, amikor gazdájuk már nagyobbat hallt), az újabb generációknál a CD-s utánérzés, meg a különféle, rádugható hangszórók. Hogy panelben meg mitől idegesítőbb ezen a k. anyád kezdetű dal, mint a 30 éves Orion Bolerón, vagy a Jamo Studio 170-en, azt meg nem tudom.
Valaki írta, helyén kell kezelni ezeket, aztán nincsen gond. Én nem vennék ilyet, pláne ennyiért, de nem zavar, ha más meg igen. A legtöbbje egy rakás, javíthatatlan kaksi, pár évig életképes szemét, de ha nem az enyém, ez sem érdekel túlzottan (a környezetszennyezést leszámítva, amit hulladékként okoznak majd). Ha meg zavar, ha valaki ordíttatja mellettem, van szám, lábam, odamegyek és elmondom neki, nem egy fórumon szájkaratézok.

"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

(#57) carl18 válasza didyman (#56) üzenetére


carl18
(őstag)

+1 Na igen én is egyet értek veled teljesen. A 80-as évekbe a boombox volt a dívat ott is hallgatták az utcán még se halt bele a világ.

Igen a másik ami itt engem is zavar, hogy itt a forumon ki írja bánatát a lelki sérült emberke hogy jajjj pár 12 évest itt hallgatja a zenét. De hogy tegyen ellen valamit, ott már a potencia megbicsaklik, ha már ereje nincs legalább rendőrt hívna de még azt se teszi meg :D Én se értem miért ilyen penyék az emberek, itt a forumon mekkora szemét aki ilyet hallgat. Érdekes való életbe a doboz mindig behorpad és magukba tartják a mondanót. Gyáva emberek :D

Én is általában használok néha-néha bluetooth hangszórót de szerintem se éri meg a XB41 az árát.
Én csak egy 12E forintos Tronsmart T6-os modelt használom, egy "BOGRÁCSOZÁSHOZ", baráti összejövetelnék halk zene beszélgetésekhez tökéletes. De volt példa a kondi terembe tönkre ment a hifi és ott is erről ment a zene :D
+ a piac azért árul bluetooth hangszórókat mert van rá kereslet, ha nem volna rá kereslet nem árulnának.
Ez is hülyeség hogy csak fiatalok használnak ilyen hangszórókat, én 25 éves vagyok még is imádom őket.

Fürdő szobába, bicikli szerelés közbe, kerti munkáknál is remekül jön. + Azért hozzá kell tenni nyilván kap az ember otthonra jó hangszórót/hifit. Csak abba nincs akku és nem hordozható.

Szerintem is a Dockin d Fine kategóriája legjobb,a tesóméknak egy Harman Kardon Onyx Studio 3 van. A méretéhez képest úgy tolja a basszust hogy az állam le esett! :D Nekik is egy régi hifi rendszer váltott le.

Hasíts bele! :D

(#58) carl18 válasza Ezekiel Ston (#42) üzenetére


carl18
(őstag)

Oda mész is kivered a kezéből ? :D Figyelj itt benned a hiba hogy a próblémát nem tudod még kezelni se.
Egyrészt kezdjük ott menj oda és kérd meg szépen halkitsák le mert fent ti aludnátok, persze te el is mondod hogy ha nem tesznek eleget a kérésnek hívod a rendőrséget. Ennyit lett volna a teendőd, ha lenne egy kis gerinc benned. Vagy begyúladtál pár kis gyerektől? De még ha nem is mersz oda menni hozzájuk akkor legalább a rendőr hívnád ki. Ők felvégeznék helyetted a piszkos munkát :D

Persze ha már van köztük 17-18 éves is és kivered a kezükből a hangszórót/összetöröd lehetséges te jössz ki roszabul, és kapsz egy kis verést ha van köztük pár jobb fizimiskájú fiatal. :DDD

Legközelebb ha ilyen van kezeld helyén a problémát és cselekedj.

Hasíts bele! :D

(#59) Phülöp válasza Xaels (#1) üzenetére


Phülöp
(őstag)

Magam sem értem.
Én egy régi, kicsi blitzwolf hangszórót használok grillezés mellé háttérzenének, teljes hangerőn már nem lehet mellette beszélgetni. A hangminőség olyan, amilyen - amikor 5-6 ember beszélget mellette, úgyse tud senki a zenére figyelni. Éppen ezért háttérzene.

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: www.phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

(#60) henrik1


henrik1
(tag)

37 éves vagyok, egy JBL Charge 3-ast használok, amit 50.000 forintért vásároltam. hagyok időt a felhördülve megbotránkozásra.
.
.
.
.
.
.
.
.
egyébként nagyon szeretem, sok esetben jött jól, h van benne akkumulátor, és nem a tévét kellett annyira felhangosítani, h 5 kilométerrel arrébb is halljunk belőle valamit.

(#61) stratova válasza wesder (#20) üzenetére


stratova
(veterán)

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#62) johnny500


johnny500
(tag)

Tronsmart t6 (azt hiszem) . Van benne kartya olvasó és ár értékben egész jó.

(#63) Aweriot


Aweriot
(addikt)

Nekem valami JBL van, szolgáltatóm vágta anno hozzám lószar pènzèrt. A semmi közepèn jó ha nem a telefon az egyetlen zajforrás.

"mindenki egy kicsit neonak érzi magát amikor először végigpörög az orra előtt egy apt update/upgrade"

(#64) carl18 válasza johnny500 (#62) üzenetére


carl18
(őstag)

Nekem ilyen van és nincs benne kártya olvasó. :DDD

Hasíts bele! :D

(#65) Depression válasza carl18 (#57) üzenetére


Depression
(veterán)
LOGOUT blog

"Ez is hülyeség hogy csak fiatalok használnak ilyen hangszórókat, én 25 éves vagyok még is imádom őket."

Már bocsi, de te is a fiatalok táborát erősíted. :DDD

Én csak az árát nem értem, nálunk a 10k alatti ilyen dobozok teljesítenek. 60k-ért már bőröndméretű cuccok is vannak. pl. [link] ennek tuti jobb hangja van. :)

"Soha semmilyen virusirtot vagy extra tuzfalat nem hasznalok, es mukodik a gepem. Csak ismerni kell a normalis, megbizhato pornooldalakat, ennyi a titok :D" by kemotox

(#66) carl18 válasza Depression (#65) üzenetére


carl18
(őstag)

Hát igen, de ezt a böröndöd nem olyan könnyű magaddal cipelni :D
Igen én is kíváncsi lennék mennyi a hangszóró összeépítésének ára. Szerintem 5E forintból összedobják de lehet még sokat is mondtam :D

Hasíts bele! :D

(#67) PreikeStoleN válasza voyager4.4 (#3) üzenetére


PreikeStoleN
(addikt)

Beats pill+
Ezt használom.
Munkában,kicsilányom meg itthon.
Elmúltam már bőven tizenéves... :)

Volt már harman kardon go play mini,na az brutál,de drága is,akkor ilyen sony is megvolt... nem rossz csak a magas hangok kevesebbek. A beats sokkal szebben szól.

RAMONES '74 ___ *Johnny*Joey*Dee Dee*Tommy*

(#68) Fitzgerald válasza H1N1 (#14) üzenetére


Fitzgerald
(addikt)

Van egy Soundlink Mini 2-m (nem adtam érte pénzt hála az égnek), ami boltban olyan 70 rongy. Vannak olyan 20 rongy körüli speakerek, amelyek körberöhögik (pl. Sony XB20). De a Soundlink Color 2-t is volt "szerencsém" hallani, negyedét nem éri az árának.
A Bose ár/értékben rettenetesen trágya volt mindig.

Aki meg jó speakert akar 20 rongyig, az vegye inkább az XB20-at, vagy ha még jobbat kicsit drágábban (25-30 között), akkor Doss Soundbox XL.

[ Szerkesztve ]

(#69) gergejly


gergejly
(aktív tag)

Akkor már inkább egy Onyx

nyugi, csak addig fórumozok, amíg őstag leszek!

(#70) janeszgol válasza ClioRS (#19) üzenetére


janeszgol
(veterán)

En nem zenehallgatasra hasznalom, hanem kabarera. A Heti Heteseket mp3-ra konvetaltam es ezeket hallgatom otthon! Nem akarok mindig felvenni egy fejest vagy betenni egy fulest. Erre jo, persze tized aron. :)
Amire meg jo: hangoskonyv, nyelvtanulas.

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#71) janeszgol válasza hibavissza (#50) üzenetére


janeszgol
(veterán)

Ez a megfogalmazas ez csucs volt. :D

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#72) janeszgol válasza carl18 (#58) üzenetére


janeszgol
(veterán)

Ja, apa letere, felnott ember letere kemenykedjen az altalanos iskolasokkal? Mert ezt a korosztalyt irta, ha jol emlekszem. Szegyen lenne ranezven.

henrik1, ez mar olyan, mint a karos szenvedelyek hasznalatanak beismerese. "Sziasztok, Henrik vagyok es BT-s hangszorom van." :)

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#73) logitech1


logitech1
(junior tag)

Ennyiért nagyon sok.

Ha rád írok ,legalább egy igennel vagy nemmel válaszolj.Köszi🌴 🌴 🌴 🖕🏿.🌴 🌴🔊🎧⏯📼👇( ͡°Ĺ̯ ͡° )☀️📖🍹🌴 🌴 🌴(つ ͡ꈍ ͜ʖ̫ ͡ꈍ )つ(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~

(#74) dolphy17


dolphy17
(csendes tag)

Hasznos lenne ezekhez a tesztekhez is egy Specifikacio oldalt.
Meret, suly, tamogatott Bluetooth codec-ek, stb.
Engem kulonosen az utobbi erdekelne. Egyszerubb, mint hogy a cikkbol kell kivadasznom ezeket.

(#75) Pxs válasza hibavissza (#50) üzenetére


Pxs
(aktív tag)

Eddig már a 3. JBL Charge 2+-nál tartok (1 esett egy hatalmasat a margitszigeti sziklás töltésen, 1 máshol esett egy nagyot bringázás közben, és a mostani eddig szépen megy), de szívfájdalom nélkül megvenném 4. alkalommal is, ha ezzel történne valami. Míg egy ekkora dögben már nem vagyok biztos (be se fér a hátizsák oldalhálójába, igaz, oda már a Charge 3 sem).

'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag

(#76) didyman válasza janeszgol (#72) üzenetére


didyman
(őstag)

Miért, nekik nem lehet szólni kulturáltan, jó fej módon, vagy esetleg szigorúan? Éppúgy kell visszajelzés arról a cselekedetükről, ami nem ildomos társaságban, mint sok felnőttnek. Ha a szülő nincs ott, akkor egy kicsit mindenki más a szülő helyettük. Hagyni, passzivitásban legyinteni erre (és aztán egy fórumon puffogni) az egyik legrosszabb reakció erre.

"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

(#77) RetepNyaraB válasza zazenke (#33) üzenetére


RetepNyaraB
(veterán)

Max hangerőn a JBL hallhatóan torzít, a Dockin nem. A JBL magas hangjai kellemetlenül fedettek, a Dockiné kevésbé (hallhatóan kevésbé), bár egyik se jó (a vízállóság miatt, feltehetőleg). Ne tyúb tesztekből indulj ki, 128kbit/s minőségben :N
Most nincs meg a link, de komoly összehasonlító oldalak vannak binaural mikrofonról felvéve, flac minőségben, ha már nincs módod élőben megskubizni a dolgokat. Keress rá.
Az ár persze mindig kérdéses. Én akkor vettem 139euróért, mikor a tetves Amazon még ingyen kihozta Magyarországra.

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#78) rep3at válasza Xaels (#10) üzenetére


rep3at
(őstag)

Jogos, nekem sem került ennyibe.

Forward thinking. كرر

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.