Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sir fg

    aktív tag

    válasz tomy86 #2048 üzenetére

    Annyival egészíteném ki, hogy én is használom az Elixir2-t, és nem okoz akadást. (Parancsikonként, illetve értesítési sávban elhelyezett kapcsolósorként használom, widgetként nem).
    Nem tudom, hogy ez az alapvető tanács elhangzott-e (mindenesetre akkor megismétlem): Érdemes pár naponta legalább újraindítani a telefont. Én pl. mindig akkor szoktam, amikor töltőre rakom, 2-3 naponta. Ha tapasztaltam is néha lassulást, ez mindig megoldotta.
    Egyébként, csak hogy legyen viszonyítási alap:
    53 alkalmazás (Market Saját alk. listája), egyik sincs SD-re helyezve.
    GO Launcher EX, 2 képernyő (ennyi elég), 9 widget (Fancy Widget, 3 db 3G watchdog, 3db gyári kapcsoló-widget, 2G/3G OnOff, Astrid tasks)
    Mindig futó, általam telepített szolgáltatások:
    Lookout Mobile Security, Battery Indicator, 3G watchdog, Elixir, Astrid
    Szabad RAM: most például 71 MB, de lemegy akár 40 MB-ig is.
    Szabad programtárhely: 49 MB (11%)

    És nálam is minden rendben. Ami tipp lehet még: Próbálj ki másik launcher programot. Ha valami megakasztja, az lehet, hogy akkufogyasztásban is mutatkozik, nem tudom, azt a statisztikát nézted-e. Harmadik tipp: SD kártyával minden rendben? Anélkül/másik kártyával is akad?

    [ Szerkesztve ]

    Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock

Új hozzászólás Aktív témák