Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • válasz Emilió #1 üzenetére

  mi alapján gyorsabb? van teszt már?
  az 'akár 10%' szöveg, semmit nem jelent mennyit is hoz. lehet egyes címekben csak 0.5%-1%lesz vagy annyi se, de "gondot nem okoz" és került a listába.

  Abból kiindulva, hogy mire jó ez a technika, nem hiszem, hogy lenne jelentős sebességkülönbség a 2 implementáció között (hacsak a driver késleltetés be nem kavar erősen). A sebesség hozam inkább attól függ a játék motorja hogy lett megírva, mennyire épít erre a technikára (amire értelemszerűen a jelenlegi motorok "nem nagyon" mert nem volt miért, amikor készültek, ez is olyan, mint a "többszálas feldolgozás" a sokmagos CPU-k esetén, fel kell rá készülni, hogy hatékony legyen a dolog).

  A másik. Végül itt se ment vissza Intel a támogatási lehetőségben a régi platformokhoz (pedig valahol lobogtatták, hogy "képes rá").. csak 10 és 11 generációk HA alaplapgyártó is "úgy akarja".

  De ha a játék motorja és a játék geometriája épít majd erre a technikára, akkor erős különbség lehet a 2 üzemmód között, hogy van-e ilyen aktív technika vagy nincs. De aktív elterjedésére 3-4 éven belül szerintem nem lehet számítani. (túl kevés az "új gép").

  [ Szerkesztve ]

  The human head cannot turn 360 degrees... || Xeon 2678v3; Rx470; 32GB; 240GB; 2Tb + 3x1TB || Huawei Mate 20 X 5G

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés