Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Az Intelt is utolérte az USA új exportkorlátozása
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-Tboy
tag
válasz
Csabroncka #65 üzenetére
Szerintem is bőven jó a UX30 is, de persze, aki megengedheti magának az vegye a G30-at (én még nem láttam a G30képét, de sokan dicsérik akiknek van).
-
-
T-Tboy
tag
válasz
Csabroncka #63 üzenetére
Hajrá-hajrá!
Mennyiért mérik most? Gari 2év rá? -
Csabroncka
addikt
Ma beújítok egy P42-UX30-al. A saturnban cserekakciós nagyon jó áron.
Azon kívül, hogy bekapcsoltatom és állva szállítom mire figyeljek még oda a boltban és a szállítás alatt? -
erdoke
titán
Ha te nem látod, mégis hogyan tudnánk megmutatni?
Egyébként nem sok köze van a színtévesztéshez. Egy fecni-szerű sávban felvillanni látom a színskálát, és ez percenként akár többször előfordul. Kifejezetten idegesítő filmnézés közben, sokkal inkább az, mint régi filmeknél a gyakran megjelenő vonalak. -
Integra
titán
kinek milyen a szeme. nekem is csak 1 dlp chip és absz nem zavaró, én észre se veszem alapvetően. 3 dlp chipesre nincsen pénz, lcd-t meg vegyen a nyavaja..
amúgy sim2-ből is 1 dlp-s verziók a régiek, hajad lerakod olyan minőség, szóval.. aki meg rágerjed a szivárványra és tényleg érzékeny rá, az gáz, de nem lehet mit tenni. -
Ed Parker
nagyúr
270cm-es képátlót nézel 3-3,5m-ről 720p-s felbontással? És nem túl nagy???
Az biztos hogy a moziban a méret számít, ha nem megy a minőség rovására.
De mivel mondtad hogy téged sem a kontraszt sem a színek nem érdekelnek,akkor téged nem érdemes plazmát venned.
De ettől én még örülök hogy Te elégedett vagy az eredménnyel -
Khaosz55
addikt
válasz
killerjohn #37 üzenetére
Ezt tudom igazolni.
Nekem is van 720P DLP projektorom nem mai darab kb 5-6 éves. Tény hogy a fekete nem olyan mint a plazmán és színek sem viszont ezért az árért akkor 230 ezer volt. Kapok egy 106" átmérőjű képet. Én csak mozira használom szóval még elmegy 5 évet akkor azt mondom megérte.
3-3,5 méterről nézem a 106" képátlót és nem túl nagy. Egyszerűen odavág ez brutális képméret. Lehet megnézek egy sima TV és szebb a kép de mozizásnál igen is méret nagyon számít.
-
-
edward2
addikt
Nevetséges árak. Szerintem aki még jó plazmát akar az most menjen el venni egy utolsó darabot az 50G30ból kb 1000 euró körül mozog.
Elképzelhetetlen, hogy bármi indokolhatna 3-4-5xös árat ehhez képest.
-
erdoke
titán
"még tökéletesebben teljesít "
Logikailag lehetetlen, tekintve a szó jelentését...Maguk a tévék jó drágán kezdenek, szerintem az 1 Milla fölötti ár az 55-ösért nem magyarázható. Persze várjuk meg, mit tudnak majd alattuk a GT sorozat tagjai, és milyen áron.
Szomorú, hogy 2011-ben megszűnt a V, most pedig nem lesz G. Akinek nem kell a vacak 3D, az is fizessen ki + ~20-30 %-ot. -
Csabroncka
addikt
Egy ilyen tv-hez egyátalán minek hangszóró? A keskeny káva tetszik!
-
Integra
titán
válasz
killerjohn #42 üzenetére
a tied asszem 100-as
-
BloodRay
veterán
Azért idén a VT szériá kb féláron van ezekhez az előzetes árakhoz képest...
Mondjuk tény, hogy a kezdőára a jelenlegieknek is magasabb volt, de a mostaniak akkor is kb 50%-al drágultak.
Sok lesz ez ennyiért. Akinek ennyi pénze van az már rádob egy kicsit és vesz majd egy OLED-et. -
Integra
titán
válasz
killerjohn #37 üzenetére
csak szóhasználat, hangulat festő szó
42g30-am van, semmi zümmögés, zörgés etc. tökéletes. a projektort hallom (mitsubishi hc4000), de annál meg úgyis rátekerem a hifit, szóval nem zavaró, pedig a fejem felett van a mennyezeten
mindkettőt 3.5 méterről nézem, a vásznam netto 90 inch 16:9 (tévé elé jön le). ebben a távolságban ideális, a 100 inch már sok lett volna. viszont ezt pont befogadja az agyam, baromira élvezem -
Ed Parker
nagyúr
Én csak azt nem értem vt30 tulajként,(ez sem volt olcsó) hogy a panasonic hova akar prémium árat a tviért?
Mert ha ezt egy B&O teszi vagy a Loewe azt megértem,ők mindig is prémium kategóriás cuccokat gyártottak a felső ezernek.
Na de a panasonic az epillátortól a fényképezőig mindent gyárt,picit fura nekem.
Vagy rosszul látom? -
Lenry
félisten
válasz
killerjohn #33 üzenetére
na bakker, megírtam a hszt a melóhelyen, de nem küldtem el...
lehet, hogy nekem csak azért vannak ellenérzéseim a projektorral kapcsolatban, mert amit készítek a munkahelyen, az nagyrészt projektorra készül, és legszívesebben sírva fakadnék minden esetben, amikor megnyitok egy-egy jelenetet tesztelésre, és látom, hogy hiába melóztam vele napokat, lóf*sz nem látszik belőle, mert a világos részek beégnek, az összes sötétebb részlet ment a /dev/nullba és semmi nem látszik semmiből. pedig a tesztprojektorunk egy bőven milliós árú darab, el se merem képzelni, hogy mi marad a képből egy olcsóbb kivetítő esetében.
-
Integra
titán
válasz
killerjohn #33 üzenetére
csak megerősiteni tudom
a plazma zümmögni nálam is jó nappal vagy este, hogy zörögjön valami háttérben ha nem zene szól, de mozizáshoz vagy sportmeccshez bekapcsol a beamer és az odab@sz bármilyen plazmát.... -
killerjohn
addikt
nekem plazmám is van, projektorom is, mindkettő másra van. a tv napközben a gyerekszobában (van fény), nagyon jó. ja, és nem egy drága plazma, D6900. Este viszont beizzul a projektor (Sony), aztán azt nem tudja semmi sem überelni, csak legyen sötét. Nem töréletes a sötét színtartomány? Lesz@rom
Már 2 éve van projektorunk, és amikor megvettem az 51"-os tv-t, akkor csak álltam előtte szomorúan, és mondtam a feleségemnek, hogy "ez csak ekkora?"... ha lenne 5K $-om, akkor simán várnék hogy legyen még 5K (ugyebár akinek ennyije van TV-re, annak hamar lesz mégegyszer ugyanennyi...) mellé, és vennék egy fényerős házimozi projektort a plazma helyett, meg elektromos redőnyt a gyerekszobára
-
Möhe
addikt
A G20-al vígan megvagyok idehaza már bő egy éve.Nem is éreztem késztetést hogy egy év alatt cseréljek.Talán majd OLED-re vagy plazmára de ha ilyen mértékben fejlődik a technika,akkor átlagos szemmel nézve bőven kihasználom az 5 éves garimat. Talán még 3 év és akkor lesz értelme váltanom.
Csúcsmodell ide vagy oda,az OLED-del szeretném már összehasonlító tesztben látni ezeket a szipiszupi plazmákat. -
P00By
nagyúr
Szép számok, végülis...csúcsmodel...
-
Lehet,hogy nagyon jó lesz a képminösége,de akkor is az 50' gép több mint 1 millába kerül,ráadásul ha elér hozzánk akkor még jön a vám,áfa,és egyéb költség.Szerintem nem piacképes termék.Ezzel nem fog csökkeni a Pana vesztesége sőt.
-
clippy
tag
Lassan ez lesz az utolsó bőr amit az ilyen típusú tévékről lelehet húzni. (bár nem tudhatom, hogy okos mérnökök még mit fejlesztenek), minden nagy gyártó dobja ki a plazmába és "led" tv-be fektetett pénzét.. már nem sok időt adok, hogy a full led és az oled TV-k elkezdjenek terjedni.. majd lesz egy "nevenincs" cég (valami ázsiai), ami tömegtermelésben kihozza az új technológiát negyed áron mint ez, és utána majd kapkodnak a nagy cégek.. (tuti valami délkoreai cég lesz.. mondjuk hyundai névvel..)
-
hétalvó
addikt
Legnagyobb baj akkor lesz ha a samsung utoleri kepminosegben. Addig nincs ellenfeluk, szerintem jol csinaljak. A legjobb kepminosegert el lehet kerni a legtobbet. Esetleg meg az oled bejohet a kepbe, de en a csodakban nem hiszek mar
-
vhunor
őstag
-
SpongyaBob
veterán
Nemsokára úgyis jön az OLED, nah az majd lenyomja az árát, meg a plazmát is. Ezt plazma tulajként mondom
-
Integra
titán
beépitett mélynyomó, muhaha
vegyen mindenki nyugodtan g30 plazmát, bőven jók
a legnagyobb újdonsága ennek a vt5 sorozatnak, hogy szép. -
Apika
addikt
Kicsit még várni kell ezekkel, amíg csökkennek az áraik...
-
Angel1981
veterán
Kicsit meglepődtem, hogy 65"-es modellt nem kínálnak, mert az a méret már nagyon régóta megtalálható a kínálatukban.
-
einstein
senior tag
Hát 4700usd egy 50-es tévéért, akkor is sok, ha ez ma minden téren csúcsminőség.
-
danikollar
őstag
Ezek az árak azért mindenképp érdekesek.
-
killerjohn
addikt
Hát én komolyan nem tudom, hogy 4700$-ért tud-e annyival többet az 50"-os verzió, mint mondjuk a Samsung P51D5900 (51"-os, középkategória) bruttó 320.000-ért, 4db szemóveggel, 5 év garival...
-
Lenry
félisten
a frissített Viera Connectet megkapják a régebbi modellek is?
-
szp1
addikt
A V / VT széria a plazma kategória csúcsa, a Kuro sorozat "örököse". Nyilván az árban ez is jelentkezik...soha sem voltak alkalmi vételek. Aki jó ár-érték arányt akar, az úgyis a G / GT sávban keresgél.
-
Beépített mélynyomó... oda ne rohanjak. Az minden csak nem mélynyomó lesz.
-
maross
nagyúr
Az utolso kepen lathato butor reszekent eleg hulyen hat a tv, elfert volna oda egy ketszer akkora is
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Áprilisban kerül boltokba a VT5 széria három tagja, amelyek közül a legnagyobb egy hatvan hüvelykes modell lesz.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Automata kávégépek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest