Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az pedig pontosan kimeríti a pár nap fogalmát
Én annak örülnék, ha mondjuk egy hónapot legalább elmenne egy töltéssel. Nyilván nem GPS meg folyamatos HRM mellett, de mondjuk nekem elég ha általában 10 percenként vagy fél óránként mér egy pulzust, pozíció meg igazából nem is kell.Igazából amúgy az a bajom, hogy amiket fitneszre csinálnak, azok általában elég rondák (vagy hihetetlen drágák), amiket meg órának, azok alig bírják pár napig, és vízállóság is kérdéses szokott lenni.
-
Edge
veterán
A Wear OS-en van a hangsúly, qualcomm is az az melletti üzemidőre gyúrt rá, mivel egy szerényebb chippel is beéri a rendszer, a fogyasztás optimalizálásban van a kulcs ezt sztem jól látják.
-
törölt tag
-
Kristof93
senior tag
28nm?! Pff...
-
.mf
veterán
Szerintem ez az egész dolog továbbra is teljesen félresiklott. Már ott tartunk, hogy 4-magos processzort zsúfolnak bele és LTE-modemet, így talán előbb érsz haza és dugod töltőre, minthogy lemerülne... Ahelyett, hogy csak egy Bt LE-n kommunikáló E-Ink-es vezeték-nélküli "másod-kijelzője" lenne az okostelefonnak, tehát csak megjeleníti a telefonra érkező emaileket, üzeneteket, onnan futó zenét; okostelefon nélkül saját tudása kb. óra és naptár, esetleg számológép funkciókban kimerülnének, így egy kőegyszerű egymagos pár-MHz-es processzor is kiszolgálná, amivel simán ellenne akár hetekig is.
-
.:SzvData:.
tag
"Android 304-es IGP" :?: :hmmm:
-
Danex
addikt
De sok a kilengés 2-14óra javuláson, meg akár 1 hét.
Szép lenne ha így van, de valóságban is jó lenne ha meglennének ezek az értékek
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Qualcomm még mindig nem nyúl hozzá a korábbi alapokhoz, csak a fogyasztás csökkentésére koncentrálnak.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Íme, a One UI 8
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest