- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackydan
senior tag
Hát az enyémmel nincsen probléma leellenőriztem, viszont ezeket a kis b......kat úgy megagyalnám, jobb dolgukban nem tudnak mással szórakozni ugye...
-
sajtee
őstag
Gyökerek...
-
NLZ
tag
Meg fogsz lepődni, de ezeket az adatokat csomó weblap elmenti a beleegyezésed nélkül.
-
bambano
titán
válasz
T. Gavroche #2 üzenetére
"This wizard guides you step by step through the test. To perform the test you have to agree to the transmission of the data indicated below by enabling the checkbox. In the second step, we check both dns-ok.de and a database operated by us with the DNS data provided by FBI. On the result page you'll be shown if there is a likely manipulation of your DNS settings and in that case additionally a link with further instructions for your operating system. "
"To provide this service - your ip address (92.257.257.257), your operating system (Linux) and your browser version (Mozilla Firefox) will be transmitted and compared with a database.
For further information, see the Privacy policy."ez van a weblapjukon, amikor nincs összeborulva a hulladék szerverük. semmilyen indok nincs arra, hogy ezt megtegyék, ha csak annyi a céljuk, amennyit bevallottak.
az ip címemet én cseréltem le.
-
bambano
titán
válasz
T. Gavroche #2 üzenetére
dns-changer.eu
ahhoz, hogy megnézzék a gépet, ahhoz a böngésző és az oprendszer típusát felesleges központi adatbázisba tárolni, az ip címet pedig biztosan nem kell tárolni.
ez felesleges adathalászat -
bambano
titán
miért propagál az itcafé illegális adatgyűjtésre biztató webszájtot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest