Hirdetés
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
Na ezt nem is néztem,gondoltam nem nyúlkálnak bele a média player részébe.Meglesem.
Köszi!
Viszont én megnéztem próbaképpen egy noname usb-s billentyűzettel hogy mit kezd és gyönyörűen megy you tube alatt is.A you tube is gyorsabb lett mint volt mikor először kipróbáltam.Most építettem ki véglegesen a rendszert(router,lan kábel a tv-be) a gyerek arról nézi a meséket.Arra tökéletes.Hálózati részt is pikk pakk beállítottam így a laptopról is mehetnek dolgok.
Time Shiftet is kipróbáltam működik szépen felveszi és jól is játsza le a felvételt,de az nekem nem funkció inkább ha fel lehetne EPG-ből venni az adást(philipseknél működik) annak tudnék igazán örülni néha lemaradok dolgokról.Jó lesz ez csak dolgozzanak az új fw-ken hátha kapunk még egy két finomságot.
-
dh66e
veterán
Üdv a klubban!

Pont ma kaptam egy infót hogy esetleg jó neki a 8-as sorozat távja hétfőn megérdeklődöm a szerviztől hogy tényleg így van e mert ha nem aranyárban adják akkor lehet rárepülök a dologra.Most én is egy 2k-s távval kapcsolgatok inkább mert látni sem bírom a borzadájt viszont ez még mindig nem a legjobb megoldás..A menü nekem csak azért fura mert ez előtt is sharpom volt és annak sokkal de sokkal intelligensebb és szebb is volt ez a része,de ez tényleg csak nekem kirívó mert akinek most van ilyen először az nem tudja hogy milyen egy felhasználó barát menü.Sok beállítást funkciót csak ezen keresztül érsz el és ez nekem a legzavaróbb a táv mellett.
Netes cuccokat nem használom jelenleg és valszeg nem is fogom kipróbáltam és annyi.
A képe tényleg odaver sok lcd-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Bundle topik
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest