Hirdetés
- ASRock lapok általában
- 3D nyomtatás
- Házi hangfal építés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
"Van egyáltalán olyan modern TV ami képes olyan gyorsan váltogatni a csatornák között mint a régi CRT-k?"
az analógot igen, a digitálist mindegyik lassabban kapcsolja. engem is zavar, de ez van. van még a digitális műsorszórásnak kismillió rákfenéje, pl. a sávszél spórolás (engem egy zizis, kásás kép pl. valamiért kevésbé zavar mint az agyontömörített, kimosott vagy pixeles kép)..
-
Dany007
veterán
Uh na ezt én is észrevettem. Apám meg apósom LCD-jén is mocskosul lassú a csatornaváltás. Másodperceket vesz igénybe. Amíg körbeléptetem a 40-50 csatornát lemegy a nap. Még szerencse, hogy nekem tunerről megy a tévé is, ott meg ahogy nyomkodom a nyilakat úgy vált csatornát. Ha elég gyors vagyok akkor másodpercek alatt végigszaladok a 40 csatin (persze ennek nincs értelme)
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest