Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Puma K

  veterán

  válasz orion1025 #8 üzenetére

  Felrobbant wtf :DDD

  Nem tudom milyen rezonanciára gondolsz, mert azt míg AIO-t használtam nem tapasztaltam.

  Hajnalok hajnalán, síri csendben a kutya horkolását-szuszogását 3 helységgel arrébb jobban hallottam mint a gépből bármely alkatrészt terhelés nélkül (főleg ha lekapcsoltak a 7,2k RPM-es HDD-k). Terheléssel pedig csak az akkori ventilátorok szélzaját hallottam.

  Nálam csak kilyukadt a Corsair H75 radiátora 2 helyen a 4 év alatt, majd gondolom ebből adódóan a pumpa elkezdett néha morogni majd elhalkult... ezt a H75-öt garanciában cseréltek (éljen az 5 év Corsair garancia)

  Az utána következő Arctic Liquid Freezer 240-nek pedig a pumpája-szivattyúja döglött be egyik napról a másikra... csak azt vettem észre, hogy olyan furcsán működik a gép... jah mert 98-99°C-on járt a CPU majd bekapcsolt a hővédelem és lelőtte magát a masina :D Ennek az árát vissza kaptam, mert nem volt több LF240... élt 8 hónapot...

  Most pedig van épített víz D5-ös PWM-es pumpával, amit 50%-on használok és semmi hangja. Igaz a hozzá való EK rögzítőt használom ami gondolom csillapít a rezgésen, meg a Silent Wings 3 rögzítői is gumírozottak így az is csillapít.

  [ Szerkesztve ]

  "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘// "2020 német pánvegán queer crossfitter a meggyőződésből maszk nélküli ember."

 • Whysperer

  addikt

  válasz orion1025 #8 üzenetére

  Amióta a ... nyomorék Triton vizesblokkja kinyírta a tápot ,meg a VGA-t és a alaplap felét, azóta akkor veszek vizet ,ha szomjas vagyok. Én otthoni felhasználásra soha többet nem fogok vizes dolgot rakni a gépembe. az is bizonyos.

  Schyte Ninja Rev.B.-t cseréltem brocken 2-re ,de a Syce 9 cm-es ventivel erősebbnek éreztem a 2db 12 cm-es brocken kettőnél.

  [ Szerkesztve ]

  ASUS b550 a gaming/ Ryzen 3700x/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / GTX 1080/Regnum RG6V TG

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés