Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
Itthol mindkét Samsung ATIV Book 9-re lenne célközönség, kár, hogy nincs keret is rájuk. Talán majd kövi gen
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
rbalint88
addikt
az én kedvencem nincs a listátokban: ATIV Book 7 730-as, érintő nélkül.
-
Dr. X
aktív tag
Nekem az Ativ Q tetszik amit elhalasztottak jövőre. Ezek közül a Book 9 Plus a legjobb.
-
coolpet
senior tag
En ugy tudom, hogy a samu kiszall a laptoppiacrol, mert nem megy nekik, ezt egy szgepboltos ismerosom mondta, hogy felejtsem el, hogy samu lapost veszek, mert nem gyartanak tobbet, kiszallnak.
Ugyanugy mint a PC gyartasbol.lehet hogy uzleti kategoriaban meg lesz 1-2 dobasuk, de a hibvatalos samu support sem tudta megmondani miert end of life termek az ativ book 5, ami fel eve jelent meg, es mi lesz helyette. Finguk sem volt.
Ebbol arra kovetkeztettem, hogy igaz lehet a hir, szoval maradnak az alternativak.
-
cucka
addikt
A cikkhez annyit hozzátennék, hogy Ativ Book 5-ből két modellt lehetett kapni: érintőképernyő+integrált vga és normál képernyő+radeon 8750. Nekem utóbbi van, nem rossz, de úgy igazán nem is nevezném jónak.
(#4) coolpet
Ezt amúgy honnan lehet tudni? Volt a hwsw-n egy cikk egy ilyen pletykáról (kérdőjjellel a címben), arról, hogy kivonul a laptop üzletáguk Magyarországról. Sehol semmilyen más hír, nulla infó erről. Erre most már ott tartunk, hogy felhagynak a notebook gyártással, úgy globálisan . -
coolpet
senior tag
Hali!
En csak annyit tudok, hogy szolt a boltos, hogy a samunak nem megy a laptopbiznisz es nem fog gyartani.
Hogy pontosan hova(europa/magyarorszag/USA/...) azt nemtudom, hvatalos forrasom sincs, es cikket sem talaltam rola.
Gondolom a draga presztizstermekeit a samu fanoknak megtartja, azon van haszna, csak a consumer retegnel lett bukas.
-
winhate
őstag
nem szavazok jo ?
Agyonhypeolt marka...
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
cucka
addikt
Igen, pont erről beszélek, hogy minden infó ezzel kapcsolatban csak pletyka. Egyetlen komoly it lap sem írt erről, leszámítva azt a hwsw-s cikket, ami kb. a Blikk magazin kategória. (A cikk, nem a portál)
Amúgy engem eléggé érint a téma, egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire könnyen tudok majd megszabadulni a mostani Samsung notimtól. (Ha kivonulnak, akkor nyilván kevésbé könnyen )
-
Atom_Anti
senior tag
Ezt inkább úgy nézem, lassabban fog elavulni, mert nem jön újabb modell. Nekem is Series 5 Ultra van Radeon 8750M-el, nem szeretném ha egy (elhanyagolhatóan jobb, vagy nem is jobb) Haswell + Geforce 740M -es verzió miatt leesne használt értéke. Viszont ha kilép Samsung, nem értem tavasszal mért bolygatták még meg elnevezéseket Ativ bookkal...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo x240 üzleti notebook, i5 / 8GB / SSD / 3G gyári magyar bill, JÓ AKKU!!!, töltő, táska OLCSÓN!
- HP ENVY 15 fémházas notebook - i7 4700MQ / 8GB RAM / 240GB SSD / GT 840M 2GB - vil.bill.
- Macbook Air M1 8GB/256GB Asztroszürke + ajándék iStyle USB HUB
- Lenovo Y520, 8Gb ram, 1TB HDD, gyári töltő
- ESHARK GURUWA 15,6" gamer merevített hátizsák powerbank csatlakozás, új
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest