Új hozzászólás Aktív témák
-
Atom_Anti
senior tag
Ezt inkább úgy nézem, lassabban fog elavulni, mert nem jön újabb modell. Nekem is Series 5 Ultra van Radeon 8750M-el, nem szeretném ha egy (elhanyagolhatóan jobb, vagy nem is jobb) Haswell + Geforce 740M -es verzió miatt leesne használt értéke. Viszont ha kilép Samsung, nem értem tavasszal mért bolygatták még meg elnevezéseket Ativ bookkal...?
-
cucka
addikt
Igen, pont erről beszélek, hogy minden infó ezzel kapcsolatban csak pletyka. Egyetlen komoly it lap sem írt erről, leszámítva azt a hwsw-s cikket, ami kb. a Blikk magazin kategória. (A cikk, nem a portál)
Amúgy engem eléggé érint a téma, egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire könnyen tudok majd megszabadulni a mostani Samsung notimtól. (Ha kivonulnak, akkor nyilván kevésbé könnyen
) -
winhate
őstag
nem szavazok jo ?

Agyonhypeolt marka...
-
coolpet
senior tag
Hali!
En csak annyit tudok, hogy szolt a boltos, hogy a samunak nem megy a laptopbiznisz es nem fog gyartani.
Hogy pontosan hova(europa/magyarorszag/USA/...) azt nemtudom, hvatalos forrasom sincs, es cikket sem talaltam rola.
Gondolom a draga presztizstermekeit a samu fanoknak megtartja, azon van haszna, csak a consumer retegnel lett bukas.
-
cucka
addikt
A cikkhez annyit hozzátennék, hogy Ativ Book 5-ből két modellt lehetett kapni: érintőképernyő+integrált vga és normál képernyő+radeon 8750. Nekem utóbbi van, nem rossz, de úgy igazán nem is nevezném jónak.
(#4) coolpet
Ezt amúgy honnan lehet tudni? Volt a hwsw-n egy cikk egy ilyen pletykáról (kérdőjjellel a címben), arról, hogy kivonul a laptop üzletáguk Magyarországról. Sehol semmilyen más hír, nulla infó erről. Erre most már ott tartunk, hogy felhagynak a notebook gyártással, úgy globálisan
. -
coolpet
senior tag
En ugy tudom, hogy a samu kiszall a laptoppiacrol, mert nem megy nekik, ezt egy szgepboltos ismerosom mondta, hogy felejtsem el, hogy samu lapost veszek, mert nem gyartanak tobbet, kiszallnak.
Ugyanugy mint a PC gyartasbol.lehet hogy uzleti kategoriaban meg lesz 1-2 dobasuk, de a hibvatalos samu support sem tudta megmondani miert end of life termek az ativ book 5, ami fel eve jelent meg, es mi lesz helyette. Finguk sem volt.
Ebbol arra kovetkeztettem, hogy igaz lehet a hir, szoval maradnak az alternativak.
-
Dr. X
aktív tag
Nekem az Ativ Q tetszik amit elhalasztottak jövőre. Ezek közül a Book 9 Plus a legjobb.
-
rbalint88
veterán
az én kedvencem nincs a listátokban: ATIV Book 7 730-as, érintő nélkül.
-
alevan
őstag
Itthol mindkét Samsung ATIV Book 9-re lenne célközönség, kár, hogy nincs keret is rájuk.
Talán majd kövi gen 
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- RENNSPORT
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L570, 15,6" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1 é
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I7-6600U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- MacBook Air 13" M2/8GB/256GB/Magyar/Éjfekete/Garancia
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Talán majd kövi gen