Új hozzászólás Aktív témák
-
Dealer95
őstag
Ha nem lenne ilyen drága... de jó is lenne.
Egyébként tetszik.
Jó felbontás, jó hardver, a dizájn is tetszik A dualOS meg + pont[ Szerkesztve ]
-
simixox
csendes tag
Ne haragudj de szerintem az 1500 eurós ár ennyi mindenért egybe zsuvasztva elég korrekt szerintem. :-)
-
simixox
csendes tag
Bakker. Tényleg... Azt most néztem csak h az atvaltas nem sikerült valami jóra... Így 450. 000 Huf mégsem olyan baráti... :-D
-
satz18
őstag
A mac retinánál olcsóbb azért, kíváncsi vagyok a leendő boldog tulajoknak hányszor folyik majd ki a felbontástól a szemük win8 alatt.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
danikollar
őstag
Veszett jól néz ki, de az ára az nagyon kemény.
-
TK36
aktív tag
A Windows ezt a magas felbontást bírni fogja? És ezzel a felbontással nem estek át a ló túlsó oldalára?
Én majd megvárom a hasonló, de 15,6" ill. a 17,3"-os változatokat.
-
BlackSoft
addikt
Erre a kis **** kijelzőre jó lesz szerintem az 1280x720 is 50" felett már lehet van értelme a 2K feletti felbontásnak, de itt..csak arra jó, hogy mondja a gyártó: "mi tudunk ilyet"
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Dany007
veterán
Öööö frankó az elképzelés, de akkor már mért nem 4K ? Csak, hogy "kerek" legyen...
De legalább itt az első fecske. -
atok666
őstag
Ki tud ilyen barom nevet kitalalni... ativ q....
Atok
-
-
MCBASSTION
aktív tag
-
satz18
őstag
válasz dragon1993 #13 üzenetére
Biztosan nem natív játékra. Egyébként kiderül. A kicsi mac retinának elég volt az IGP.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
DarkChild
senior tag
Nem gyenge masina...
Samsung’s ATIV Q Scores 54,861 in AnTuTu ; Yes, That is Faster Than Anything Else[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
3200x1800...ez a lényege, hogy milyen felbontású az ips kijelzője... és azért szerintem már 27"-on a 2560x1440 is elég részletes, és apró, tehát ekkora felbontással egy ilyen pici netbook kijelzőn a startmenü gombját nem lehet majd látni, úgyhogy nem tudom, hogy végülis hogyan lesz megcsinálva...
Valami trükkje kell hogy legyen, mert hogy egy betűt nem lehet kiolvasni így az tuti, tehát valami szoftveres cucc lehet majd esetleg alapból rajta, ami minden elem méretét megnöveli pixel alapon.
-
BlackSoft
addikt
Végy 3 laptopot, melyek kijelzője 15,4"-os. Az egyik kijelző legyen 1080p, a másik 720p, a 3. pedig valami kisebb ami még az előtt volt...Állítsd be ezeket a felbontásokat, és tedd a laptopokat egymás mellé. Én ezt ki is tudom próbálni, hiszen van itt két sony vaio, meg egy régi msi, aminek kisebb a felbontása, mint hd ready.
Az eredmény nem más, mint, hogy a 720p-n épp jól látható minden, a full hd-n már túl apróak a dolgok, az msi kijelzőjén pedig ma már meglepően nagyon a karakterek, ikonok.
Akkor most képzeljük el, hogy az amúgy is már kis kijelzőn ha az a full hd már épp hogy olvasható, látható, akkor milyen lehet 2x akkora felbontással és jóval kisebb kijelző?Igen a karakterek nagysága állítható minden windows-ban....de attól még ha feltelepítesz egy 7-est vagy 8-ast amíg be nem állítod a 15x akkora karaktereket, addig a pixelek mérete miatt nem fogod tudni megkülönböztetni az A és X betűt...
Apple retina? Arra már gondoltál, hogy az nem windows, és az ikonok már nem (pl) 128x128-asok, hanem 768x768-asok? és máris megvan oldva minden....csak az gyárilag úgy van megcsinálva, a win meg minden felbontáson marad az eredeti tartalommal, amelyek pixelekben vannak megadva.
-
Oppenheimer
nagyúr
Jöhetne ebből egy 1080p-s verzió is 700-1000€-ért, akkor nem várnék a temashra ki tudja mi igaz ebből a 9 órás üzemidőből és milyen terhelésmellett?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
kakuk.tamas
addikt
Hülyék vagytok, márde bocs...
Szerintetek kiadnának egy olyan eszközt, aminek a kijelzője (adott esetben) használhatatlan?! Ezt ti se gondolhatjátok komolyan...
Amúgy meg, végre megoldódott a problémátok, végre itt van egy kijelző, amit nyugodtan lehet nagyítózni...És gondolom első sorban az S-Pen miatt (is) ekkora a felbontása. Egy esetleges CAD program (ha elfut rajta normálisan?!) használata során az S-Pennel, sokkal szebben tudsz rajzolni... Ámen.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
AS
félisten
Android gyorsabb rajta mint bármelyik tableten Nem tudom hogy csinálták mert ha ithon emuláljuk az androidot szaggatni fog.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Fr3eWar
őstag
Tetszene, de ennyi pénzt nagyon sajnálnék egy ilyen eszközre, amire nem igazán van szükségem. Az árról meg annyit hogy a kint 3kilós thinpad helix is 5kiló lett nálunk, így ez is inkább 550-600körül fog nyitni.
-
Meridian
senior tag
válasz BlackSoft #18 üzenetére
Viszont ez a felbontás tökéletes e-book readernek... kár hogy IPS paneles, és ezért energiazabálós, meg napfényben nehezebben látható...
Ja és egy ilyen kis gépen pont jó a winfos csempék (mivel kézben tartod, "kéznél van" a saját kezed is a képernyőhöz)
Kár hoyg egy ilyen gép sosem lesz olcsóbb...-m-
-
Meridian
senior tag
válasz BlackSoft #25 üzenetére
Érdekes, nekem 17.3"-as laptopom van fullHD-s felbontással, és win7. Kérdezték is hogy hoyg csináltam azt hogy olvashatóak a karakterek a relatíve kicsi képernyőn (kicsi, mert pl egy 24 vagy 27-es mobitor után csöppség ez a képernyő)?
Egyszerű, van a appearance and personalization menü, benne a display és ott lehet választani 100, 125 150% vagy szabadon állított nagyítással. Ugyan vannak egyes programok, amelyek erre fityet hánynak, de a többség jól viseli ezt, és nagyobb lesz arányosan minden. Tehát a nagy felbontás nem akadály - viszont sokkal smoothabb lesz minden tőle. Nincs pixeles hatás antialiasing nélkül sem...[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Igen ismerem azt a lehetőséget, csak látod 17"-on is már van aki azt mondja, hogy nagy az a full hd, de akkor jóval nagyobb 13"-on. Tehát ha még hozzá vesszük a 2x akkora felbontást, akkor ember legyen a lábán, aki fél méter távolságról megkeresi ezt a nagyítós settinget és beállítja.
Arról nem beszélve, hogy igen, nem minden program fog az szerint működni, és egy internetes flash tartalom, vagy java kivehetetlen lesz sajnos...
-
FefeeX
veterán
Csodálkoznék, ha IPS panel lenne egy Samsung gépben, mivel a Samsung tudomásom szerint nem ezt a vonalat követi, nem is gyárt IPS-t, a legnagyobb konkurens LG-től meg nem hiszem hogy vásárolnak...
-
Szemjuel
tag
ajánlanám minden kétkedőnek a következő fórumot, ahol már meg is válaszolták a kérdést:
-
Kilobeat
tag
Most komolyan! Miért kell egy jó gépet droidal lebutítani?
Mit tud a szemetesláda amit a Win8 nem? Van rá Pukizó Kiscica alkalmazás?Mióta Mac-em volt imádom a Windows-t :p
-
fojuzer
aktív tag
Nos az "ÁRA??" biz Magyarinak Drága/átlag-többség/. Ez igy 1 csoda4 Mert alig 6 honapos Samsung 3-series Lapi topi-Notebookon semmi más nem futtathato csak az elöre telepitett Win 7-8 Fos /32-64/ bites,kérdezve hivalaosan-Linux(Ubuntu-Kubuntu) mehet?futattható NEM,az alaplap szarrá mene,nem ere lettek tervezve44 Ha nem mire?? És ez mire?, Na ennyit 4Tanulság ha vásárolsz.Kérdez mit,mire-hogyan-hányszor.mely OS-Op-rendszerrel mene?Mert esetleg csalodás ér! Asztali PC-n biz RÖHÖGVE futkos a többféle OS-Ennyi a Samsungrol!
föolvaso
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 16 Flex5 WQXGA 2in1 Touch Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen5 8645HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED Nano Ryzen5 7535U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 16 G7 7630 QHD+ 240Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- NEC laptop eladó!
- HP Pavilion 15 Star Wars Special Edition
- Új Asus TUF F15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-12700H 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W W11 Garancia
- Új Asus ROG Zephyrus Duo 16 MiniLED 240Hz Ryzen9 7945HX 32GB 2TB SSD RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- Lenovo IdeaPad 330-15ICH 8. generációs i5-8300H GTX 1050 4GB gamer laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest