Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Ha Full HD a kijelző, és tényleg tudja a 7 órát, akkor nem is annyira gáz. Attól félek, hogy egyik se így alakul...
Marad a ratyi felbontásü kijelző, a semmire nem elég 64 GB tárhely (még 64 GB-os kártyával kiegészítve is lófütty Win alatt), a soványka Atom 2 GB RAM-mal. Legalább drága lesz.A legjobb aláírás a héten
-
pusszycat
nagyúr
Atom-ért pénzt kiadni luxus.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
BoC1ka
senior tag
Amúgy hogy fogják reklámozni ha kijön az új ipad ami vékonyabb lesz? A világ 2. legvékonyabb tabletje? vagy a világ legvékonyabb Spennel rendelkező tabletje?SZerk: Ok most látom a világ legvékonyabb win8 tabletje.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
NGA
addikt
"Osztott képernyő 1366x768-as kijelzőn pedig... "
Én ipad2-est használok, ennek a felbontása elég nekem. Ha képes lenne arra, hogy pl egy képernyőn fusson a skype, meg mondjuk a böngészés, vagy pl a facebook chat, az baromi jó lenne. Ezt simán berakhatták volna az ios7-be a hányinger kinézet helyett.
-
satz18
őstag
Ha 200g-ot nyomna és 2 mm vastag lenne, akkor sem kéne egy atomos tábla ennyi pénzért.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
bteebi
veterán
Szerintem azért nem rossz így se. Ez nagyjából egy jobb telefon ára.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
erdoke
titán
Nekem még a Retinán se hiányzik különösebben az osztott ablak. Egyrészt egyetlen mozdulattal lehet váltani a Skype és a böngésző között, másrészt az értesítés lejön böngészés közben, így látnám, hogy kell-e válaszolni az adott üzenetre (ha sokat használnám a chat alkalmazásokat ).
(#11) NGA
Nem vagyunk egyformák, én éppen akkor tudok dolgozni, ha nem brekegnek a chates alkalmazások. Sőt, az értesítést is kikapcsolom, hogy a feladatra tudjak koncentrálni.Hogy valami jót is írjak a cuccról, az ára nem rossz, bár a használhatósághoz gyakorlatilag kötelező egy 64 GB-os memóriakártya. A tokos billentyűzet árára lennék még kíváncsi, mert az is szinte kötelező, ha nincs Smart Cover-szerű védelem. Tablet + SD + tok = 250e Ft?
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Classius
aktív tag
Nem ismerem a táblagépeket, a WIN 8-at pedig végképp nem. De egy valamin megakadt a szemem.. Elég ennek a csodának 2GB RAM?
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
.mf
veterán
válasz #32839680 #13 üzenetére
"Win7-nek is bőven elég."
Persze, a Win8-nak is. Csak más ne fusson az OS mellett
Nézd, eleve Atomos, úgyse tudnál rajta bármit futtatni, tehát végülis tökmindegy, hogy mennyi RAM van benneMikor pusztulnak már végre ki az Atomhulladékok?
Temash már egy jó ideje van, az + 4GB alá nem adom.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
válasz #32839680 #15 üzenetére
Munkára egy olyan laptopot kellett használnom, amiben 2GB RAM volt. Folyton zárogatnom kellett a programokat, figyelni arra, hogy minél kevesebb program induljon windows-zal együtt, meg hogy böngészőben ne legyen, csak minimális számú tab nyitva, mert a 2GB kevés. Két külön böngészős session kellett? Chrome-on beléptem a céges web-vpn-be, az a fos Chrome már 6-700MB-ot zabált. Mellette kellett Sharepoint-kompatibilitás miatt IE, 3-400MB. Plusz még Outlook, 200MB. Ez eddig 1.1-1.3GB.
Egy olyan gépben pedig, ami nem is bővíthető, főleg érthetetlen, hogy miért véded. Egy-két dollár lenne a 4GB többletköltsége.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
HawerKing
őstag
gyonyoru
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
vicze
félisten
"HDD: 64GB eMMC"
Egy kis képzavar.Ez a Note 10 Windows 8-cal, nem erőltettek meg magukat túlságosan.
2GB meg sok mindenre jó, csak munkára nem, 4GB-vel(3,5, kösz 32bit) is szenvedés néha, hogy folyamatosan lapoz.
Win-es tabletet meg minek vennél, ha nem azért, hogy dolgozz rajta, minden másra van sokkal olcsóbb alternatíva.[ Szerkesztve ]
-
=WiNTeR=
senior tag
2013-ban az Atom + 1366x768 + 700USD-s ár = fail
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 1.gen (189)
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest