- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Nos minden gyárto 1kaptafa nincs kivétel.Az 1-ik ebben SZAR-a másik abban! Hordozhatosága miatt jo.Nos 1-éve Notebook, a reá telepitett köt OEM WIN7 rendszrrel eladva!Más OS-OP-rendszer futattni?Pld Linux? Ubuntu-Kubuntu NYET-NON az alaplap elszál.tönkre mene.gariban cserélték,csere köteles.Viszont a Gyárto elismerte csak WINFOST lehet használni másra alakalmatalan! Na ennyit a Samsung" ketyeréröl.Minden gyárt ad ki.elead jot-jobbat-s sok-sok alaul SZART! Conclusio. Hm kell 1- bármilyen asztali sz.gép.(javitás-bövités?gyors,olcso 1-szerü)Ugyan ez Lap-Top-Notebook csillagos ég Kts.
-
fojuzer
aktív tag
Nos minden gyárto 1kaptafa nincs kivétel.Az 1-ik ebben SZAR-a másik abban! Hordozhatosága miatt jo.Nos 1-éve Notebook, a reá telepitett köt OEM WIN7 rendszrrel eladva!Más OS-OP-rendszer futattni?Pld Linux? Ubuntu-Kubuntu NYET-NON az alaplap elszál.tönkre mene.gariban cserélték,csere köteles.Viszont a Gyárto elismerte csak WINFOST lehet használni másra alakalmatalan! Na ennyit a Samsung" ketyeréröl.Minden gyárt ad ki.elead jot-jobbat-s sok-sok alaul SZART! Conclusio. Hm kell 1- bármilye asztralai gép is(javitása-bövitése könnyü9 Miog lapi-topi-Notebook szinte semmi,s vagyonba kerül!
-
rizso
addikt
Ugyan lecsúsztam a szavazást, de így utólag: ATIV Book 8 (mondjuk nekem az előd talán még egy kicsit jobban is tetszett).
-
M@trixfan
addikt
Kicsit komolyabb kategóriában nézegettem unokabátyámnak notebookot és többek között megnéztem a csúcs ATIV 9-et is mint alternatíva. Külsőre szép, a touchpad elég nagy, a PLS rendben van, de kb. ennyi. A "unibody" kapásból nem igaz, a billentyűzet pocsék, a Win 8 első körben idegtépően borzalmas, a trackpad szoftvere egy az egyben OS X nyúlás rosszul kivitelezve, a mozgás darabos, mindez 4GB maximum memóriával itthon 400K+ áron. Az én olvasatomban ezt hívják hype-nak. Ettől függetlenül persze jól néz ki az ATIV, csak a kinézetében is vannak design elemek máshonnan.
-
Godefroy
senior tag
Igaz, hogy a Samsung befejezi a notebookok magyarországi forgalmazását?
-
válasz
Darth Sith
üzenetére
A legjobb Samsung notebook kategóriába nem fértek be

-
Darth Sith
tag
hol vannak a lenovo-k?
-
Muton
addikt
én már azt nem értem, hogy hogy lehet egyáltalán notit kiadni ilyen kurzorral, azt meg hogy ezzel az osztott izével még nyerni is egy péklapáttal történő megcsapkodáson kívül valamit is, azt végképp nem tudom feldolgozni...
-
És melyik volt a legjobb notebook 2013-ban? Legjobb ár/érték győztes?

-
alevan
őstag
Nekem is a 10 Lite jön be, csak az ára.....
Ám globális vagy európai statisztikai adatok vannak-e, hogy hol melyk Saumuból mennyi fogyott? Vagy ennyire részletes statisztika nem szokott lenni?
-
FRENK1988
veterán
Hát nekem is inkább a 8 jön be jobban

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 AN515-55
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő