Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Timer

  őstag

  AZ elődmodellt használom, mondanám, hogy megelégedéssel, de azért nem felhőtlen az öröm. 72-ért vettem, annyit 1 éve megért. Azonban a 2 GB RAM akkor is kevés volt, most már szinte kínzó, a kijelző nem nagy szám, a teljesítmény nekem kevés (nem játékok alatt, alapvetően is), a launcher meg csak ront a helyzeten. Feltettem rá a Nova Prime-ot, tényleg dobott rajta, így használható. Ami batár benne, az az akku, ha éjjelente repülőre rakod, eszetlen üzemidő hozható ki belőle, de ha nem foglalkozol ezzel sem, még akkor is jó eséllyel megvan 1 hét egy töltéssel, szolíd használat mellett (nincs játék, röviden).

  Sokat vártam az utódtól, de ez egy f_s. Szívem szerint Huawei M5-öt vennék most helyette, mert annyiért az a tablet elméletben rendben van, a fényerőt viszont sokan keveslik (itt is), ezért először meglesem egy medimarktban. A baj csak az, hogy ha nem jön be, nem lesz mit venni helyette, pedig kellene a teljesítmény (OnePlus 3-5-5T-6 userként persze el vagyok kényelmesedve, de azért na).

  A galaxy tab s3 újonnan vicc, használtan meg kockázatos, és amúgy is, a Snapdragon 820 izzik szerintem a Samsung launcher alatt, Oreo update után legalábbis elég sok fanyalgást olvastam.

  Szóval, nincs értelmes androidos tab a piacon. Jelzem, én az iPadtól sem vagyok oda meg vissza, időnként a kezembe kerül egy-egy példány, és nekem lassú, komótos, és idegesítő az iOS is. Arról már nem is beszélve, hogy van egy raklap appom Androidra, amit tableten is használok, többek között a levelező, ami az iOS-ben több, mint f_s.

  [ Szerkesztve ]

  Oneplus voucher: https://www.oneplus.com/hu/invite#IVSOIN6M7WGPUJG

Hozzászólok Aktív témák