Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • janeszgol

  veterán

  De legalább van valami értékelhető fényerőssége a kijelzőnek. Amúgy a cikkíró nem írta, hogy nem jó. Tegnap megnéztem egy Huawei M5 Lite-ot. Most tényleg bocsánatot kérek, lehet sokat beszélek csúnyán itt a fórumon, de annak nagyon tré a kijelzője. Természetesen kikapcsoltunk minden spórolós, meg kímélő funkciót, amit ismertünk és tudtunk funkciót. (Mondjuk az M5 is ilyen. Elég megnézni a Tech2 videóját róla. Oké a srác azt mondja, hogy jó, de az nem jó! Nekem 100 ezer ft környékén az szr. Hopp. Bár a szemkímélő biztosan be volt kapcsolva, mert unboxing videó volt és az a funkció alapból be van kapcsolva.)
  De vissza a cikk témájára. A kamera értékelhetetlen. Az akkuért viszont nagy plusz. Mármint nem a méretének, hanem a rendszernek, hogy ilyen sokáig képes üzemeltetni a táblagépet. A Huawei T1 7.0-nál örültem annak, hogy nettó kb 9-10 órás böngészés után még maradt az egyharmada az akkunak. A hardver hellyel-közel.

  Venném-e? Nem tudom. A kijelző és az akkuidő jó, nekem ezek a legfontosabbak, a többi meg közepes, illetve kérdéses (szoftver marad-e ilyen).

  A női nemnél csak a női igent szeretem jobban. / Intel is dead. nVidia targeted - AMD

Hozzászólok Aktív témák