Hozzászólok Aktív témák
-
válasz
kbyte1024 #17 üzenetére
Én is a Teclast és a Xiaomi Mi Pad 4 Plus között vaciláltam anyámnak, de aztán utóbbit vettem!
Mondjuk a MIUI sem egy főnyeremény mondjuk, de pl. játékokat is próbáltam rajta és szépen futnak. Anyum amire használja arra megfelel, de így utólag szerintem 9.7-es iPadet vennék, mert nem lett volna sokkal drágább az sem és a szoftver azért szerintem messze jobb az iPaden.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\ XMG Core 15 \\ Playstation 4 Slim \\ DJI Mavic Mini Fly More Combo \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Őszinte táblagépet teszteltünk: az S Pennel szerelt Tab S6 Lite neve pontosan előrejelezi tudását, és ebben nem hibázik. Szoftverfinomításban és DeX támogatásban viszont igen.
- Programozasi feladvanyok
- VMware
- [Re:] Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Outriders (PS4, PS5, XO, XS, PC, Stadia)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Retina 12" 2017 Gray i5/8GB RAM/512GB SSD új állapot, új kijelző
- MacBook Pro Retina 15" Touch Bar 2018, Gray, FULL CTO magyar billentyűzet, i9/32RAM/1TBSSD/Radeo560X
- LEGJOBB ÁR! Eladó WINDOWS 10 PRO/HOME licenszek garanciával
- LEGJOBB ÁR! Eladó Microsoft Office 2013/2016/2019 Pro Plus licenszek garanciával
- Eladó 8GB Micron 2400MHZ DDR4! Párban olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest