Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #59070464

    törölt tag

    Az Ace-m rootolt. Feltettem a Battery Calibration-t.

    Feltöltöttem a telefont 100%-ra, még nem húztam le a töltőről. Elindítottam a Battery Cal. app-t. Beep-el jelezte, h 100% a telefon. Nyomtam egy kalibrációt. Majd lehúztam a kábelt. Lemerítettem a telefont teljesen, annyira h kikapcsolt. Rádugtam töltőre, 2 óra után ránéztem, ~85% körül járt. 2 óra 30 perc múltán már 100% volt. Na mondom ez még nem biztos h 100%, elindítom a Battery Cal.-t ha beep-el, akkor 100%-os az aksi. Beep-elt, így lehúztam töltőről. Majd pár perc múlva a Circular Battery Inducator már csak 86%-t jelzett. Mi ez a 14% esés? Amúgy a telefon kb 3-4 napos max.

    Ez mi? :F Nem vagyok túl boldog. Sz@r az aksim? :F

    Az első nap magammal vittem dolgozni, friss töltetlen aksitval. Mivel nem bírta így az egész napot, ezért néhány alkalommal rádugtam a microusb kábellel egy PC-re ilyen 10 percekre tölteni. Ezzel okoztam valamit esetleg? Már nem tudok mire gondolni. Amúgy tegnap 19 órát ment a készülék a Circular Battery Inducator szerint. Tudom azt is h ez normális, de miért vannak ilyen nagy battery ingadozások?

    Töltésnél is olyan hamar elérte az 50%-t nulláról. Majd ilyen 60-70 környékén nagyon belassult a töltés.

    Közbe már 79% az aksi és nem csinálok vele szinte semmit. Aláírásomban látható a jelenlegi FW verzió. Weather nem frissít (nincs is fent ilyesmi). WiFi-n vagyok jelenleg itthon. GPS be van kapcsolva, de gondolom az nem megy, csak ha valami használja és a felső soron az ikont sem látom. Speedtest-nél vagy Maps nyitásnál természetesen észlelem, de máskor nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák